Ubistvo 15-mjesečne bebe u Podgorici: Odloženo suđenje Šišiću i Jovanović - Volim Podgoricu

Ubistvo 15-mjesečne bebe u Podgorici: Odloženo suđenje Šišiću i Jovanović

Višem sudu u Podgorici odgođen je početak suđenja državljaninu BiH Nerminu Šišiću iz Tuzle i Jeleni Jovović iz Podogrice, optuženima za ubistvo Jeleninog 15-mjesečnog sina P.J.

Šišić koji se tereti za teško ubistvo i Jovović koja se tereti za teško ubistvo u saizvršilaštvu bi 12. februara trebalo da iznesu odbranu, piše portal Rtcg.

Današnji pretres je odgođen, a branilac Jelene Jovović advokat Miomir Joksimović zatražio je da se prije glavnog pretresa provjeri da li je optužena Jovović psihičko-fizički sposobna da učestvuje na glavnom pretresu.

“Branilac je okrivljene je tražio da se utvrdi njena procesna sposobnost da li može da prati i učestvuje u glavnom pretresu, a da ne iznosi informacije koje bi njoj mogle da štete. U tom smislu istakao da ona prima određenu terapiju medicinsku, pije diazepam, pa je zbog toga glavni pretres odgođen”, kazao je advokat Nermina Šiševića Damir Lekić.

Sin Jelene Jovović, koji je 4. februara u Dječiju bolnicu u Podgorici primljen bez znakova života i kojeg su ljekari uspjeli da reanimiraju, nije izdržao i već sjutradan podlegao je teškim povredama.

Istraga je pokazala da je Šišić i ranije tukao dječaka i da je njegova majka to znala, zbog čega je i ona uhapšena.

Izvor:RTCG

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com