PODGORICA: Budućnost Voli domaćin Fenerbahčeu - Volim Podgoricu

PODGORICA: Budućnost Voli domaćin Fenerbahčeu 

Košarkaši Budućnosti Voli igraće večeras u Podgorici sa Fenerbahčeom iz Istanbula utakmicu 14. kola Eurolige.

Turski predstavnik je lider Eurolige, sa svega jednim porazom u dosadašnjem dijelu takmičenja. Prošle sezone igrao je finale, a godinu ranije osvojio trofej Eurolige.

Ekipa, koju sa klupe predvodi trofejni stručnjak Željko Obradović, nalazi se u seriji od devet uzastopnih pobjeda u najkvalitetnijem klupskom košarkaškom takmičenju u Evropi.

“Moramo se vratiti nakon poraza od Anadolu Efesa. Ne možemo priuštiti prazne minute na ovom nivou košarke. Naš protivnik je najteži do sada ali moramo dati sve od sebe, bez obzira na sve. Znamo ko je bolji ali to nema nikakve veze sa našim trudom i zalaganjem”, kazao je Aleksandar Džikić.

Regionalni šampion, poslije 13 odigranih kola, ima učinak od tri trijumfa i deset poraza. Pred svojim navijačima upisao je pobjede protiv Baskonije (99:84), CSKA iz Moskve (93:92) i Barselone (67:64).

“Drugačija smo ekipa kod kuće i na strani, ne znamo zašto je to tako. Imamo sjajne navijače, ali to ne može biti razlog za poraz od 40 razlike. Jasno je da moramo da budemo neuporedivo bolji nego protiv Efesa. Moramo igrati pametno, da smanjimo broj izgubljenih lopti i da imamo dobar skok”, poručio je Edvin Džekson.

Duel u dvorani “Morača” počeće u 20 sati.

Antena M

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com