“Pojedini igrači, na štetu Budućnosti, liječe svoju sujetu i to neće moći” - Volim Podgoricu

“Pojedini igrači, na štetu Budućnosti, liječe svoju sujetu i to neće moći”

Košarkaški klub Budućnost Voli nije završio sa transferima za ovu sezonu najavio je predsjednik kluba Dragan Bokan.

On je u intervjuu za TVCG rekao da bi moglo doći do novih dolazaka, ali i odlazaka iz kluba.

“Mi imamo pravo da do kraja januara dovodimo igrače i vršićemo promjene, jer niko ne može da remeti odnose u KK Budućnost Voli. Nijesmo zaliječili neke probleme koje smo imali na početku sezone i dalje igrači, pojedini koji su došli i pojedini koji su bili tu, na štetu Budućnosti liječe svoju sujetu i to neće moći, nebitno ko je u pitanju! Postoji mogućnost da dolaze igrači, ali i odlaze!” kazao je Bokan koji je prokomentarisao i status stručnog štaba.

“Stručni štab je siguran sve dok klub ima šansu da sa načinom vođenja, funkcionisanjem, igračkim kadrom ima osvoji ABA ligu”.

Budućnost je angažovala Kola, Bela i Bitadzea, za koga je bilo posebno teško obezbijediti potpis, kaže prvi čovjek plavo-bijelih.

“Mega i Budućnost su napravili dobar dil, nama jer smo se pojačali kako bi obezbijedili drugo mjesto pred plej of, prvo je već izgubljeno. Na taj način želimo da ispoštujemo i sve koji prate naš klub. Takođe i Zoranu je potrebno da igra pa će mu ovo dobro doći. Nije bilo lako dovesti Bitadzea u konkurenciji Zvezde i Partizana, ali smo uspjeli.” zaključio je Bokan.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com