Beč: Pritvoren muškarac koji je bio u društvu Roganovića - Volim Podgoricu

Beč: Pritvoren muškarac koji je bio u društvu Roganovića

Sud u Beču izrekao je mjeru istražnog pritvora za muškarca koji je bio u društvu Vladimira Roganovića u vrijeme njegovog ubistva u Beču. Sud je potvrdio da je 29-godišnjak smješten u istražni pritvor, dodajući da je u takvim slučajevima izricanje ovakve mjere obavezna.

Muškarac, koji je sa Roganovićem i Stefanom Vilotijevićem (29), na koje je pucano, ručao u restoranu u centru Beča, najprije, posle zločina, bio saslušan kao svjedok.

Međutim, od nedjelje se vodi kao osumnjičeni, jer se, kako je saopštila policija, “upleo” tokom iskaza, a i na osnovu dobijenih informacija o njemu utvrđeno je da je pripadnik kriminalnih krugova. Njegova uloga u zločinu je trenutno još predmet istrage i za sada je nejasna.

Pred sudom nije davao nikakav iskaz, a njegov advokat tvrdi da nema nikakve veze sa ubistvom, izuzev što je pružao prvu pomoć. Policija je izrekla mjeru ekstradicionog pritvora Vilotijeviću, koji je ranjen u napadu. Policija ga je uhapsila na osnovu međunarodne potjernice koju su raspisale srpske vlasti zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com