POZNATO KO JE POKUŠAO DA UBIJE MILOŠA RADONJIĆA? - Volim Podgoricu

POZNATO KO JE POKUŠAO DA UBIJE MILOŠA RADONJIĆA?

Uprava policije je saopštila danas da je rasvijetlila pokušaj ubistva Miloša Radonjića, 31. maja 2016. godine.

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenje bezbjednosti Kotor su, nakon niza preduzetih mjera i radnji, rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju koje je počinjeno na štetu M.R. u Kotoru 31. maja 2016. godine, i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu protiv Lj.K. (26) i B.M. (26), oba iz Kotora.

Sumnja se da su Lj.K. i B.M, 31.05.2016. godine, u naselju Dobrota, ispalili više projektila iz vatrenih oružja kalibra 7,62 mm u pravcu automobila u kojem se nalazio oštećeni M.R. Oštećeni je u jednom trenutku pokušao da izađe iz automobila kojom prilikom je projektil pogodio bočnu stranu vozila ali i vozilo koje je bilo parkirano u blizini. Na vozilu je konstatovano više oštećenja nastalih od ispaljenih projektila.

Nakon počinjenog krivičnog djela osumnjičeni su se dali u bjekstvo.

Protiv Lj.K. i B.M. policija je Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijela krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

2 komentara

  1. I’m extremely impressed with your writing skills neatly as with the format on your blog. Is this a paid subject matter or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice high quality writing, it is uncommon to peer a nice blog like this one nowadays.

  2. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. After all I?ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon! .Chlebek Dukana

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com