Ovo su NAJBOLJI POLICAJCI Danilovgrada: Jedna od njih je žena (FOTO) - Volim Podgoricu

Ovo su NAJBOLJI POLICAJCI Danilovgrada: Jedna od njih je žena (FOTO)

Pripadnik Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad Željko Bajčetić i službenica filijale u tom gradu Sandra Šaletić dobitnici su nagrade za najbolje policajce u ovoj godini, koje je dodijelila Opština Danilovgrad.

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević sa svojim menadžmentom danas je upriličila prijem za načelnika Centra bezbjednosti Podgorice Milovana Pavićevića i vd načelnika OB Danilovgrad Marka Kalezića sa saradnicima.

Predsjednica Opštine Danilovgrad, Zorica Kovačević, zahvalila se Ministarstvu unutrašnjih poslova i Odjeljenju bezbjednosti Danilovgrad na postignutim rezultatima u ovoj godini, kao i na, kako je kazala, dobroj saradnji i istrajavanju da Danilovgrad bude sigurno i bezbjedno mjesto za sve sugrađane i turiste.

Foto: PR Centar

U Izvještaju o stanju bezbjednosti na teritoriji Opštine Danilovgrad za ovu godinu, koji na prijemu sagledan, navodi se da je stanje bezbjednosti u tom gradu za ovu godinu stabilno.

-Tokom ove godine registrovano je 71 krivično djelo, što u odnosu na prošlu godinu, kada su registrovana 82 krivična djela, predstavlja umanjenje za 11 krivičnih djela, ili za 16 odsto, dok kada su u pitanju prekršaji u ovoj godini, registrovano 66 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, što je u odnosu za prošlu godinu manje za 28 odsto, kaže se u izvještaju.

Kovačević je ocijenila da je to pokazatelj da „svi skupa možemo raditi na prevenciji prije svega i saobraćajnoj kulturi kako bismo savjesno bili učesnici u saobraćaju i građani našeg grada“.

Načelnik CB Podgorica, Milovan Pavićević, se zahvalio u ime Uprave policije Crne Gore i u svoje lično ime na današnjem prijemu i uručivanju nagrada za najbolje u OB Danilovgrad.

-Ono što nas očekuje u sljedećoj godini kakvi god izazovi bili, spremni smo da se suočimo sa njima i unaprijedimo bezbjednost u Opštini Danilovgrad, istakao je Pavićević.

Bajčetić se zahvalio na uručenoj nagradi Opštini Danilovgrad i kolegama, navodeći da mu nagrada mnogo znači.

-Želim da se zahvalim Opštini Danilovgrad na uručenoj nagradi kao i mom starješinskom sastavu i svim kolegama iz Danilovgrada zbog podrške koja meni mnogo znači i značiće vjerovatno i u budućem periodu, naveo je Bajčetić.

Šaletić se takođe zahvalila opštini Danilovgrad, poručujući da će nagrada za nju biti motiv više.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com