VELIKI GODISNJI HOROSKOP: Ove znakove čekaju VELIKE PROMJENE, život će im se okrenuti za 360 stepeni! - Volim Podgoricu

VELIKI GODISNJI HOROSKOP: Ove znakove čekaju VELIKE PROMJENE, život će im se okrenuti za 360 stepeni!

OVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Novu 2019. godinu započećete puni snage i motivacije. Vaš autoritet i takmičarski duh će doći do izražaja i bićete vredni i angažovani oko zauzimanja boljih pozicija na vašem poslu. Više napora i izazova vas očekuje u vezi velikih i dugoročnih poslova. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa starijim kolegama kao i u poslovima vezanim za industriju i građevinarstvo. Tokom marta je potrebno da pripazite na zamke koje će vam postavljati konkurencija, kao i na spletke kojima će se služiti vaši tajni neprijatelji u želji da vas kompromituju i preuzmu vaš položaj. Do kraja maja ćete biti više u pokretu i održavaćete česte sastanke gde ćete prezentovati vaše projekte. Uspeh ćete imati u pregovorima i u oblastima trgovine i saobraćaja. Od sredine maja do kraja juna bićete pritisnuti rokovima koji će kasniti i to će vam biti jedan od težih perioda. Sa nadređenima ćete imati nesuglasice. Od jula do septembra ćete imati uspeha u oblastima usluga, dok će vam oktobar doneti teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima. Do kraja godine uspećete da ostvarite jedan važan cilj.
Prvo tromesečje 2019. zahtevaće od vas više strpljenja i detaljne kalkulacije kako biste mogli da ostvarite očekivanu zaradu. Velika ulaganja će biti neophodna kada je reč o razvoju ambicioznih projekata. Od aprila ćete imati povoljniji period za poboljšanje finansijskog stanja. Vaš osećaj za isplative investicije će biti pojačan. Zarada će vam dolaziti uz pomoć vaših radnih veština, ali najvećim delom zahvaljujući vašoj snalažljivosti. Sredinom godine će vas ometati okolnosti koje će dovoditi do kašnjenja važnih rokova, što će umanjiti priliv sredstava na vaš račun. Tokom septembra i oktobra ćete uspeti da poboljšate platni promet i ostvarite stabilno finansijsko stanje koje će do kraja godine biti u porastu.
Nezaposleni Ovnovi će najviše prilika za novo zaposlenje imati na početku godine, a nakon toga ponovo u septembru. U oblastima usluga i u menadžmentu biće vam lako da se zaposlite.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Pružaćete više podrške i pažnje voljenoj osobi na početku godine. Pružiće vam se mogućnost da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Prijaće vam više izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima. Tokom proleća ćete nailaziti na nesklad zbog skrivanja nekih činjenica. Vašem partneru će do sredine godine trebati vaš oslonac. Negujte poverenje.
Uživaćete u zabavi i prijatnim razgovorima sa partnerom tokom letnjeg perioda, kada biste mogli da češće odlazite zajedno na izlete, kao i na duži odmor. Više vremena ćete posvetiti svojoj porodici. Od sredine septembra do kraja godine nalazićete više vremena za zajedničke intimne trenutke. Voljenoj osobi ćete pružati više nežnosti i iskrena osećanja.

Ako ste slobodni:

Zanimaće vas prolazne avanture na početku godine, koje će biti uzbudljive, strasne ali kratke. Početkom proleća ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju svojom pojavom ali i ličnim kvalitetima i poželećete nešto više od samo površne i prolazne avanture. Otkrićete da se vaša simpatije teško otvara i moraćete dobro da se potrudite. Nakon više meseci viđanja dobićete šansu da započnete vezu. Tek u jesenjem periodu ćete biti sigurni da li vam partner odgovara.
Stariji Ovnovi će više puta pokušavati da ostvare ozbiljnu vezu ali neće uspevati do sredine godine. Tek od avgusta će im se ukazati povoljna prilika. Radi se o osobi avanturističkog duha sa dovoljno entuzijazna da budete srećan par.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će u prvom kvartalu godine biti u odličnoj formi. Prijaće vam da se više krećete i da budete fizički aktivni. To će vam ojačati imunitet u zimskim danima. Tokom marta ćete biti promenljivog zdravlja i podložni prehladi, smetnjama sa cirkulacijom i hormonima ali ćete do kraja maja opet biti u boljoj formi zahvaljujući pravilnoj ishrani.
Tokom letnjeg perioda potrebno je da se čuvate jakog Sunca. Moguće su smetnje sa variranjem krvnog pritiska. Od septembra do kraja oktobra ćete opet biti puni energije i često u pokretu i nastojaćete da poboljšate kondiciju. Novembar i decembar su vam povoljni za detoksikaciju organizma, dijetu i za poboljšanje ishrane.

Srećni brojevi:

5, 18, 20, 23, 26


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Početak 2019. vam donosi promenljivu situaciju na polju novca, pa ćete preduzeti mere da poboljšate tokove novca, platni promet i uopšte vaše finansijsko stanje. U pristupu radnim zadacima bićete sistematični i više napora ćete ulagati u razvoj dugoročnih poslova. Uspećete da pridobijete podršku koja će vam omogućiti lakše pribavljanje neophodnih sredstava. Mart će vam biti povoljan za pokretanje novih poslovnih projekata. Imaćete nove ideje koje ćete pažljivo razraditi pre nego što počnete da ih sprovodite u delo. Isprobaćete jednu novu radnu metodu koja će se pokazati kao pun pogodak i doneće vam uspeh bolji od očekivanog. Imaćete bolji osećaj za timski rad i saradnju tokom aprila, kada ćete proširiti saradnju i više ćete biti angažovani na društvenom polju. Podršku ćete dobiti od osoba na položaju i bićete u prilici da dobijete unapređenje. Do sredine godine ćete uspeti da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti koji će vam doneti prednost nad konkurencijom. Od juna ćete uspeti da uvećate zaradu i uspešno ćete dogovoriti nove poslove.
Sredilu leta možete iskoristiti za odmor jer ćete prethodno uspeti da u roku obavite prioritetne zadatake. Od sredine septembra ćete imati više uspeha na polju usluga jer ćete imati dobar osećaj za potrebe klijenata i javnosti. Pripazite na odnose sa poslovnim partnerima tokom oktobra jer će na toj relaciji doći do sukoba interesa. Moguć je prekid jedne saradnje. Ovo vam nije povoljan period za sklapanje novih ugovora. Novembar i decembar će vam biti pogodni za rešavanje zaostalih novčanih obaveza, a zahvaljujući dobrom osećaju za investicije uspećete da poboljšate svoj profit i obezbedite sebi napredak u karijeri. Na finansijskom polju će vam 2019. biti uspešna godina.
Nezaposleni Bikovi će najviše izgleda za novo zaposlenje imati u oblastima industrije, inženjeringa, IT tehnologije i dizajna, kao i u oblasti servisnih usluga, posebno tokom maja i septembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak godine doneće vam brige i sumnje. Vaš partner će biti povučen i tajanstven. Kasnije će vam priznati da je napravio neke loše finansijske poteze, pa ćete izgladiti nesuglasice. Od sredine februara do sredine maja dobro ćete se razumeti i planiraćete zajedničke ciljeve. Jedno drugom ćete pružati punu pažnju, nežnost i iskrene emocije.
Sredina godine doneće vam teškoće u komunikaciji, nesporazume i nesklad u odnosu. Tek od sredine avgusta ćete uspeti da se usaglasite sa voljenom osobom. Od septembra do kraja godine očekuje vas više zabave i zajedničkih aktivnosti. Prijaće vam izlasci, društvene manifestacije, koncerti, restorani. Najviše ćete ipak voleti zajedničke intimne trenutke.

Ako ste slobodni:

Tragaćete za osobom lepe spoljašnosti ali će vam više značiti da vaš budući partner ima unutrašnje, lične kvalitete. U prvom kvartalu godine nećete uspevati da upoznate osobu koja bi vas privukla. Od sredine proleća upoznaćete nekog ko poseduje većinu kvaliteta i ume da ostavi utisak svojom pojavom. U početku će vam delovati da vas vaša simpatija ne primećuje ali ćete nakon par meseci od upoznavanja započeti da se češće viđate i izlazite. Ubrzo ćete započeti vezu.
Stariji Bikovi će biti neodlučni između osobe u koju su duže vreme zaljubljeni i nekoga koga će spontano upoznati kroz poslovne aktivnosti. Odlučićete se za osobu koja će vam jasno dati do znanja da ste joj privlačni, a to je ona druga.

Zdravlje:

Početak godine vam donosi promenljivo zdravlje koje će remetiti hormonski disbalans, otežana cirkulacije, moguće smetnje u slučaju proširenih vena. Do proleća sledi porast imuniteta i stabilnije zdravlje. Tokom maja i juna ćete biti u odličnoj kondiciji. Prijaće vam da odlazite na izlete i praktikujete fizičke aktivnosti u prirodi na čistom vazduhu.
Druga polovina godine će vam biti relativno povoljna, osim perioda od polovine avgusta do početka oktobra kada su moguće probavne smetnje i variranje krvnog pritiska. U tom periodu praktikujte zdravu i pravilnu ishranu sa većim unosom voća i povrća, kalcijuma, magnezijuma i vitamina. Unosite više tečnosti u organizam i smanjite slatkiše.

Srećni brojevi:

4, 9, 16, 18, 23


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Početak 2019. godine donosi vam skrivene zamke u vidu naizgled povoljnog i unosnog ugovora i poslovnog partnerstva koje vas može privući da ga sklopite ishitreno, bez prethodnog detaljnog razmatranja svih navedenih detalja. Kasnije vam to može predstavljati kamen spoticanja i doneti velike obaveze ali i mnogo manje dobitke, pa čak i mogućnost gubitaka. To nije povoljno po vašu karijeru i zato nemojte da se zalećete. Na javnom planu će delovati kao da je vaša popularnost u usponu ali to množe da bude kratkog veka i da dođe do pada sa položaja zbog nejasnog uviđanja važnih činjenica ili pogrešnih poteza sa vaše strane. Bićete skloni iluzujama. Od aprila ćete skupiti dovoljno resursa da možete da se upustite u borbu sa konkurencijom i preprekama, kao i da rešite teškoće iz prvog kvartala. Očekuje vas uspon i uspeh do kraja juna. Juli vam je pogodan za odmor. Do kraja avgusta ćete nailaziti na teškoće u pregovorima oko važnih projekata i na zastoje ako se bavite oblastima trgovine, komunikacije i saobraćaja. Septembar će vam biti uspešan u kreativnim poduhvatima.
Tokom oktobra ostvarićete uspeh na polju poslovnih usluga, kao što je konsalting, usluge skladištenja robe i reciklaža. Imaćete više uspeha ako se bavite radom u zdravstvu, medicinom, higijenom i trgovinom hemijskim proizvodima za domaćinstvo i industiju. Novembar i decembar doneće vam zastoje zbog nepovoljnih okolnosti, zbog čega ćete trebati da se usmerite na rešavanje zaostalih radnih zadataka. Na polju novca će vam biti povoljni april, maj, juni, septembar i oktobar kada ćete imati dobar osećaj za investicije i uspećete da uvećati saldo na vađem računu. Budite pažljivi i izbegavajte veće troškove, rizike i zaduživanja tokom februara i avgusta jer ćete nailaziti na teškoće u platnom prometu.
Nezaposleni Blizanci će imati povoljne šanse da se zaposle tokom maja, septembra i oktobra. Najviše mogućnosti da dobiju posao će imati u oblasti usluga, komunikacije i zdravstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Osećaćete pojačane strasti na početku godine ali ćete u isto vreme biti skloni da voljenu osobu idealizujete, što vam može doneti poneko razočaranje. Bićete skloni da mnogo očekujete. Potrudite se da više pažnje posvetite potrebama voljene osobe. Tokom marta nauilazićete na neslaganja u vezi zajedničkih ciljeva. Od proleća vas očekuje više sklada u vezi.
Juni vam donosi nesklad u odnosima sa partnerom. Izbegavajte dvoličnost i nekorektne postopke jer bi to moglo ozbiljno ugroziti vašu vezu. Biće vam neophodno da unesete promene u odnos i da se jedno drugom prilagodite. Od avgusta do oktobra ostvarićete jedan zajednički cilj i unećete više zabave u vašu vezu. Do kraja godine imaćete bliskost i harmoniju.

Ako ste slobodni:

Prvi kvadratal 2019. godien doneće vam strasnu avanturu sa osobom koja će vam odgovarati na intiomnom polju i delovaće vam kao idealan partner. Nažalost, nećete jasno sagledati negativne strane te osobe, što će vam doneti razočaranje. Saznaćete da vi niste jedini s kim održava intimne odnose. Tokom leta imaćete još jednu kratku avanturu. Mogućnost za ozbiljnu vezu pružiće vam se u novembru. Neko nov će da se zaljubi u vas, a simpatije će biti obostrane.
Stariji Blizanci će biti manje zainteresovani za ulazak u ozbiljnu vezu. Više će vam odgovarati da imate poneku površnu i neobaveznu vezu i nešto što je više od prijateljstva. Uzbudljiva avantura vas očekuje od maja do avgusta i u novembru.

Zdravlje:

Bićete u odličnoj kondiciju i dobrog zdravlja na pčetku godine. Od sredine februara do kraja marta ćete biti preopterećeni i brzo ćete se umarati. Biće vam potrebno više odmora. Od proleća do jeseni ćete biti fizički aktivni i dobrog zdravlja. Prijaće vam fizičke aktivnosti u prirodi, plivanje i duge šetnje. Od oktobra ćete biti osetljivog i promenljivog zdravlja.
Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od hrane koja sadrži vlakna, radi bolje probave. Grašak, pasulj, sočivo, kao i sveže zeleno povrće konzumirajte često. Sezonsko i južno voće možete uzimati u većim količinama. Meso jedite umereno, uglavnom piletinu. Pijte više tečnosti i pojačajte B vitamin. Izbegavajte brzu i masnu hranu, kao i grickalice.

Srećni brojevi:

4, 6, 12, 19, 22


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Početak 2019. godine donosi vam pojačanu motivaciju i povoljne mogućnosti da pokrenete nove projekte i ostvarite napredak u važnim aktuelnim poslovima. Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere će biti u svom znaku. U isto vreme ćete nailaziti na niz izazova i iskušenja koji će testirati vašu sposobnost da izlazite na kraj sa komplikovanim situacijama. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa dugogodišnjim poslovnim partnerom. Javnost vam neće biti naklonjena. Odnosi sa nadređenima biće napeti. Biće vam potrebno dosta snage i napora kao i čvrst stav da biste uspeli da prevaziđete prepreke, a uspeh će vam doneti pozitivne poene u karijeri. Oslonite se na vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti. Nakon rešavanja ovih teškoća, vaša energija će biti iscrpljena, pa se savetuje da ne ulazite u nove i zahtevne poslovne poduhvate. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa saradnicima i doći će do kašnjenja rokova. Uspeh vas očekuje u tajnim pregovorima tokom marta i aprila. Tokom maja ćete biti u situaciji gde ćete trebati da dokazujete svoje kompetencije i veštine.
Druga polovina godine biće vam povoljnija za postizanje željenih ciljeva. Od početka jula do sredine avgusta bićete u prilici da poboljšate vaše finansijsko stanje koje će sa manjim i prolaznim padovima ostati u granicama očekivanog do kraja godine. Angažovaćete se oko poslovnih pregovora početkom septembra i uz dosta napora jer će biti jednim delom teški, uspećete da ih uspešno okončate. Jedan važniji posao naići će na nepovoljn e okolnosti i zastoje što će vas usporiti jer ćete morati da ih rešavate. Tokom oktobra i novembra ćete imati uspeha u oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacija. To će pozitivno uticati na vaš saldo na računu. Decembar vam donosi uspeh na poljima zabave .
Nezaposleni Rakovi mogu da dobiju novi posao u oblastima komunikacija, tamo gde se traže organizacione i rukovodeće sposobnost i u kreativnim i dizajnerskim oblastima, posebno od sredine avgusta do početka novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Počtak godine vam donosi nesuglasice u odnosima sa voljenom osobom jer ćete imati različite ciljeve i nećete moći da se složite. Moguće su svađe i sukobi. To ćete uspeti da prevaziđete do sredine marta, nakon čega vas očekuje poboljšana komunikacija, više emotivne topline i uzajamna podrška. Važno je da budete iskreni i da se potrudite oko partnera.
Sredinom godine nailazićete na prolazne nesuglasice kada Venera bude prolazila kroz vaš znak i bude pravila kvadrat sa Saturnom. Bilo bi poželjno da u ovom periodu usmerite pažnju na reševanje onoga što ste zapostavili u vašoj vezi. Od oktobra do kraja godine ćete se više zabavljati, izlaziti i nalaziti nova zajednička interesovanja. Pojačaće se vaša bliskost.

Ako ste slobodni:

U prva tri meseca 2019. godine više osoba će vas privući ali neće uspeti da zadrže vašu pažnju. Tokom aprila ćete se oslučiti da uđete u jednu vezu ali ćete ubrzo odustati jer ćete uvideti da vam osoba koju ste odabrali kao partnera ne odgovara. Sredinom godine ćete osećati kako gubite nadu ali će se onda pojaviti neko zanimljiv, dinamične prirode i osvojiće vaše srce. Naći ćete sagovornika za svaku temu koja vas zanima i ubrzo ćete ući u vezu koja će biti skladna.
Nešto stariji Rakovi će osećati potrebu da se skrase ali će biti promeljive sreće i neće uspevati da privuku osobu koja im odgovara. Početkom jesenjeg perioda upoznaćete nekoga kome ćete biti privlačni. Počećete da se viđate. Veza je moguća.

Zdravlje:

Potrebno vam je da već početkom godine počnete da praktikujete zdrav život i sistem fizičkih vežbi koji će vam omogućiti da budete u dobroj formi. Vaša kondicija će biti u padu ali ćete uspeti da je poboljšate do sredine proleća. To će ojačati vaš imunitet. Tokom leta izbegavajte izlaganje jakom suncu. U jesenjemi zimskom periodu bićete osetljivi na stres.
Ishrana će vam biti važna radi stabilnog zdravlja. Tokom zimskoih meseci konzumirajte kaloričnu hranu sa više mesa, sireva i vitamina. Prolećni i letnji meseci zahtevaće da uzimate više tečnosti, da pojačate sveže povrće, ribu i voće, a da umanjite unos brze hrane kao i one koja je pečena na ulju. Pojačajte unos semenki i sveže ceženih sokova.

Srećni brojevi:

7, 11, 15, 18, 23


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Početak 2019. godine doneće vam uspeh i napredak u karijeri jer ćete imati kreativna rešenja i umećete da korisitite vešto vaše radne sposobnosti. Ako se bavite oblastima zabave, estrade, kreativnim delatnostima, dizajnom, modom, prosvetom ili ugostiteljstvom, uspećete svojim idejama da privučete veći broj kupaca i mušterija, što će pozitivno uticati na vašu zaradu. Proširićete ponudu vaših usluga i ostvarićete stabilne pozicije. Sa radnim kolegama ćete se dobro slagati. Uložićete sredstva u poboljšanje uslova na vašem radnom mestu. Tokom marta ćete sklopiti jedan ili više unosnih ugovora i jedno poslovno partnerstvo koje će se u budućnosti pokazati isplativo. Uspeh vas očekuje u oblastima javnosti. Do sredine godine ćete veštim potezima poboljšati platni promet i uvećati saldo na vašem računu.Ostvarićete uspešnu saradnju. Od jula ćete moći da se malo odmorite ali i da se istaknete na polju javnosti i svuda gde je potrebno da pokažete svoj autoritet, rukovodeće sposobnosti i lične veštine. To će vam biti potrebno kako biste uspeli da na vreme ostvarite važne ciljeve.
Tokom septembra ćete razmatrati nove investicije, nastojaćete da poboljašte zaradu i uvećate finansije i u tome ćete imati uspeha. Očekuju vas važni pregovori oko novih projekata koji neće ići lako. Neke poslovne obaveze nećete uspeti da okončate u predviđenom roku što će vas usporavati. Od oktobra do kraja godine uspećete da ostvarite dobitke tako što ćete ući u jedan rizik koji će vam se isplatiti. Vaša kreativnost će biti pojačana ali ćete biti suočeni i sa izazovima koji neće biti laki za savladavanje. Biće vam potrebna pomoć saradnika ali i podrška od strane nadrešenih. Za to ćete trebati da se izborite. Krajem godine ćete nailaziti na teškoće ako se bavite raznim poslovnim uslugama ili radom u zdravstvu.
Nezaposleni Lavovi uspeti da se zaposle zahvaljujući svojim projektima i idejama, a najviše zahvaljujući svom ličnom nastupu. Oblasti gde ćete imati najviše sreće za dobijanje zaposlenja su komunikacija i trgovina.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Osećaćete potrebu da unesete više zabave i vedrine u odnos sa partnerom. Smetaće vam kada se vaš odnos odvija po ustaljenom šablonu i kada je sve previše ozbiljno. U tim trenucima ćete biti skloni da negidujete, postajaćete skoni svađama i negativnom raspoloženju. Do sredine proleća ćete uspeti da ostvarite jedan važan zajednički cilj.
Sredina godine vam donosi putovanja sa voljenom osobom na turističke destinacije gde ćete moćio da se opustite i prepustite zajedničkim uživanjima. Imaćete više vremena za intimne trenutke, što će pojačati vašu bliskost. Treći kvartal godine donosi vam više dinamike u vezi, kao i više sklada u porodičnom životu. Imaćete više vremena jedni za druge.

Ako ste slobodni:

Jedna osoba će vam privući pažnju početkom godine i biće vam lako da je osvojite. U početku ćete vaša veza biti uzbudljiva ali kada se strasti istroše, otkrićete kako nemate mnogo toga što može da vas drži zajedno i prekinućete vezu. Tokom letnjeg perioda ćete upoznati osobu u koju ćete se zaljubiti ali koja traži osobu koja ume da pokaže vrhunske lične kvalitete. Moraćete da se dokazujete i da menjate mnogo toga kod sebe kako biste je osvojili, u čemu ćete uspeti.
Nešto stariji Lavovi će uporno kružiti oko osobe u koju su više godina zaljubljeni, a koja nije naročito obraćala pažnju na njih. Uspećete u drugom delu godine da joj se približite i počećete da se vidjate, a onda će se i emocije probuditi kod nje.

Zdravlje:

Početak godine i zimski period donosi vam sklonost ka prehladi, reumatskim smetnjama, ali i povredama usled nepažnje. Vaš imunitet će biti u padu, pa je važno da izbegavate izlaganje vetrovitom i kišnom vremenu. U drugoj polovini godine ćete biti stabilnijeg zdravlja. Potrebno vam je više odlazaka u prirodu. Krajem godine moguće su probavne smetnje.
Hrana koje će odgovarati vašem organizmu jeste ona koja sadrži vlakna i koja je puna proteina. To su grašak, sočivo, pasulj, praziluk, tikvice, riba i morski plodovi. Integrtalne žitarice, tvrdi i feta sirevi, jogurt, banane, jabuka, smokve i urme mogu svaodnevno da vam se nalaze na jelovniku. Umanjite unos suhomesnatih prerađevina i alkoholnog pića.

Srećni brojevi:

2, 9, 14, 20, 25


devicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Početak 2019. godine donosi vam mogućnost uspeha u svemu što od vas zahteva kreativnost i nalaženje idejnih rešenja. Ostvarićete uspeh ako se bavite oblastima zabave, prosvete ili ugostiteljstva. Izbegavajte javne nastupe i pripazite na rokove. Zbog sklonisti da nejasno sagledate mogućnosti koje vam se pružaju, posebno finasijske, kao i zbog neslaganja sa jednim poslovnim partnerom, jedan važan projekat bi mogao da kasni sa pokretanjem. Kašnjenje može biti izazvano i usled nedostatka sredstava. Efikasnim akcijama uspećete to da prevaziđete. Na polju usluga pružiće vam se mogućnost da proširite ponudu. Tokom februara izbegavajte da ulazite u rizike i da se zadužujete. Tokom marta ćete imati povoljniji period kada ćete uspeti da uvećate zaradu i ostvarite stabilan tok novca. Tokom aprila i maja bićete u mogućnosti da nadoknadite veći deo radnih zadataka sa kojima ste bili u zakašnjenju zbog teškoća u platnom prometu. Dobićete podršku za jedan projekat koji će vam doneti očekivanu zaradu. Započećete unosnu saradnju sa jednim inostranim partnerom.
Od jula do avgusta je potrebno da se pripazite nelegalnih poslovnih aktivnosti i tajnih neprijatelja jer biste mogli da se nađete na gubitku. Ovaj period vam je povoljan za odlazak na odmor. Septembar vam donosi mogućnost poboljšanja finansija jer ćete biti dobro organizovani. Sa nadređenima su moguće tenzije, kao i sa jednim poslovnim partnerom, što će vas opet primorati da neke rokove prolongirate. Od oktobra do kraja godine uspećete da nakon početnih teškoća ugovorite jedan važan projekat i ostvarićete uspeh u oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacija. Oko detalja ćete se duže zadržati i trebaće vam više vremena za pokretanje novih projekata. Sve što bude prioritetno i važno uspećete da dovršite u roku.
Nezaposlene Device će imati najviše mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, zdravstva, komunikacija i raznih vrsta poslovnih i servisnih usluga. Povoljni meseci za nov posao su april i juli.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Jupitera koji vlada vašim poljem ljubavi sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju partnertsva doneće vam dosta nejasnoća, nesuglasica i teškoća u odnosu sa voljenom osobom. Izbegavajte bilo kakve neistine. Bićete oboje promenljivog raspoloženja. Uspećete da uspostavite ravnotežu u vezi ako budete iskreni jedno prema drugom.
Od maja ćete biti spremni na promene koje će doprineti poboljšanju vašeg odnosa sa voljenom osobom. Avgust će vam biti uzuzetno naklonjen za ostvarenje zajedničkih ciljeva kao i za odlazak na zajedničko putovanje gde ćete moći da se posvetite jedno drugom. Od oktobra ćete više vremena provoditi u zajedničkim aktivnostima što će pojačati vašu bliskost.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku godine osobu u koju ćete se zaljubiti i pokušavaćete na svaki način da joj se dopadnete i privučete pažnju. Bićete spremni i da preduzimate poteze koje inače ne biste ni pokušavali. Nakon par meseci ćete shvatiti da se radi o uobraženoj i dvoličnoj osobi i bićete razočarani. U avgustu ćete upoznati nekoga ko će odgovarati većini vaših potreba u ljubavi. Uspostavićete lako i brzo skladnu komunikaciju i pojaviće se obostrana osećanja. Ući ćete u ozbiljnu vezu.
Nešto starije Device će imati nekoliko potencijalnih kandidata za ulazak u novu vezu ali neće uspeti da se usklade ni sa jednim. Tek sredinom leta će imati mogućnost za vezu kada upoznaju osobu sa kojom će pronaći zajednička interesovanja.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti u prvom kvadratlu godine promenljivo, pa je potrebno da se više odmarate i da izbegavate stresne situacije. Od proleća do jeseni ćete biti više nego obično u pokretu i bavićete se nekim vidom fizičkih aktvnosti koje će doprineti stabilnom zdravlju i dobroj kondiciji. Krajem godine biće vam osetljiva cirkulacija i probava.
Potrebna vam je ishrana koja sadrži velikim delom gradivne materije, belančevine, skrob. Najviše toga ćete nalaziti u svežim sezonskim namirnicama, žitaricama koje treba da konzumirate u integralnom vidu, kao i u zelenom povrću. Svakodnevno možete uzimati krompir, celer, luk. Od mesa će vam prijati govedina i piletina. Pojačajte unos sireva.

Srećni brojevi:

4, 11, 16, 21, 26


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Početak 2019. godine donosi vam teškoće u pregovorima oko novih projekata zbog kvadrata Jupitera sa Neptunom. Nailazićete na dosta nejasnoća, posebno po pitanju finansijskog dela, što će dovesti do obustavljanje i odlaganja pregovora za neki drugi period. To će vas usporiti u ostvarivanju važnih planova. Obratite više pažnje na platni promet i finansije jer će na tom polju doći do neočekivanih previranja koja mogu da vas ometaju. Imaćete uspeha u raznim vidovima poslovnih usluga, a posebno u uslugama konsaltinga i posredovanja. Tokom marta ćete poboljšati platni promet i uvećati saldo na računu zahvaljujući tome što ćete jedan veliki posao okončati u roku. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite građevinarstvom, industrijom i trgovinom energetskim resursima. Maj će vam biti povoljan mesec za započinjenje novih projekata. Bar jedna šansa da pokrenete nešto što vam može doneti napredak u karijeri i uvećanu zaradu doći će vam neočekivano. Ostvarićete i vanredne dobitke. Do kraja juna osećaćete pojačane pritiske od strane nadređenih osoba i bićete napeti.
Druga polovina godine doneće vam nove izazove koje ćete spremno dočekati. Imaćete dobar osećaj za dobitne finansijske akcije i investicije ali izbegavajte preterane rizike na tom polju. Od druge polovine avgusta do kraja septembra ćete osećati pojačani umor, pa biste ovaj period mogli da iskoristite za odmor. Tokom oktobra ćete uspeti da prikupite potrebna sredstva za nastavak prioritetnih obaveza, posebno jednog velikog i dugoročnog projekta. Uspeh vas očekuje kroz polja komunikacija, trgovine, prosvete i prometa novca. Do kraja novembra uspećete da dogovorite posao koji će vam doneti velike dobitke u budućnosti. Do kraja godine uspešno ćete dovršiti jedan projekat koji je bio u zakašnjenju.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da započnu sopstveni biznis, za šta će dobiti podršku ili subvencije. Mogućnost dobijanja novog posla biće im otvorena tokom maja, avgusta i novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početka godine donosi vam pojačane strasti i unosi više dinamike u vašu vezu zahvaljujući Marsu koji će prolaziti krioz svoj znak. Budite pažljivi jer ćete s druge strane biti skloni da zauzimate tvrdokorne stavove i nećete umeti da se prilagodite potrebama partnera, što će doneti prolazne ali ozbiljne nesuglasice. Negujte međusobno poverenje.
Sredina godine vam je pogodna za zajednička putovanja, provode i ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Vaš partner i vi ćete biti ispunjeni lepim osećanjima koje ćete jedno drugom pružati. Ostvarićete jednu veliku zajedničku želju. Tokom oktobra će vaš partner osećati kako ste mu najvažnija osoba u životu. Vi ćete mu pružati podršku tamo gde to bude potrebno.

Ako ste slobodni:

Tragaćete za nekim ko ume da bude osećajan, da primeti kako se osećate, da vam pruža podršku i da u isto vreme bude snalažljiv, komunikativan, da se po nečemu ističe u odnosu na druge. Vaši bliski prijatelji će vam govoriti da puno tražite. Vi ćete biti uporni u svom traganju i tako ćete i sredinom proleća upoznati nekog ko približno odgovara vašim kriterijumima. Nakon toga će biti red na vama da pokažete svoje kvalitete. U vezu ćete ući između jula i septembra.
Starije Vage će biti sklone da se zaljubljuju i idealizuju osobu u koju se zaljube. To će im neminovno doneti nekoliko razočaranja tokom godine. U letnjem periodu jedno poznanstvo ima velike šanse da dovede do emotivne veze.

Zdravlje:

Prvi kvartal godine donosi vam osetljivo i promenljivo zdravlje. Tegobe će izazivati hormonski disbalans, otežan rad štitne žlezde, a to može dovoditi do zadržavanja vode u organizmu i pojave gojaznosti. Biće potrebno da promenite ishranu. Od sredine godine imunitet će vam biti pojačan. Tokom jesenjeg perioda biće vam osetljiv urinarni trakt.
Potrebno je da u ishranu ubacite što više vitamina i proteina. Biće vam potreban pojačan unos magnezijuma, kalcijuma i E i B vitamina. Jedite što više povrća, svežeg, kuvanog na pari i presnog. Šargarepa, sočivo, grašak, spanać i brokoli trebalo bi često da vam se nađu na jelovniku. Meso uzimajte umereno, a pojačajte ribu i sireve. Umanjite unos brze hrane.

Srećni brojevi:

6,14, 19, 22, 25


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Početak 2019. godine vam donosi previranja na polju finansija. Budite naročito pažljivi u rukovanju novcem i raspoređivanju prihoda i rashoda jer ćete biti skloni greškama. Izbegavajte da ulazite u rizične poslove i investicije. Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u velike troškove. Ako se bavite zabavom, estradom, kreativnom delatnošću, umetničkim zanimanjima, nailazićete na velike izazove ali i mahinacije koje mogu da vam donesu promašaje i gubitke. Mart i april iskoristite za dogovore oko novih velikih i dugoročnih poslova. Vaša kreativnost će biti pojačana i imaćete uspeha u oblastima zabave. Dobićete ponudu za proširenje vaših poslovnih usluga. Pripazite na saradnju sa radnim kolegama, moguća su neslaganja. Sredinom godine ćete imati povoljne šanse za uspeh u javnosti i za ugovaranje važnih projekata. Na teškoće ćete nailaziti u vezi platnog prometa, kao i u vezi obezbeđivanja materijalne i finansijske podrške za pokretanje novih poslova. Izbegavajte da ulazite u velike troškove i pripazite na investicije, kako ne biste pretrpeli gubitke.
Juni vam je pogodan za odlazan na odmor, dok ćete tokom jula i avgusta biti u prilici da ostvarite napredak u karijeri. Ostvarićete i zaradu veću od očekivane. Vaše rukovodeće i organizacione sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Biće neophodno da se bolje organizujete na polju saradnje jer ćete na tom polju imati nejasnoće i pokušaje mahinacija. Od sredine oktobra do kraja godine vaše radne sposobnosti biće na vrhuncu. Imaćete dovoljno motivacije i energije da izađete na kraj sa preprekama i da ostvarite napredak u svemu što je prioritetno, posebno u oblastima menadžementa. To vam može doneti unapređenje. Vaš saldo na računu će premašiti očekivanu sumu što će vam doneti pohvale poslodavca.
Nezaposleni Škorpioni će uspeti da dobiju posao zahvaljujući sopstvenom zalaganju. Imaće sreće u oblastima menadžmenta i inžinjeringa. Povoljni meseci za novi posao su vam mart, avgust i novembar.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak godine vam donosi sklad i sreću u odnosima sa voljenom osobom zahvaljujući konjunkciji Venere koja vlada vašim poljem ljubavi sa Jupiterom. Poklonićete nešto lepo voljenoj osobi, što će imati posebno značenje. Tokom aprila nailazićete na neslaganja i nestabilnost u vezi. Bićete skloni zakulisnim radnjama iza leđa voljene osobe.
Maj će vam doneti nove dogovore, poboljšati komunikaciju i uneti stabilnost u vezu ali već tokom juna i jula naći ćete se na suprotnim stranama i nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva. Kompromis će biti neophodan. Od avgusta do kraja godine imaćete više vremena za intimu, zabavu i bićete bliži jedno drugom. Pružaćete partneru iskrena osećanja.

Ako ste slobodni:

Početak godine vam donosi novo poznanstvo koje će se pokazati važno i koje će imati velike šanse da se vremenom pretvori u ozbiljnu vezu. U prvom delu godine ćete prolazizi kroz mnoga iskušenja. Već do proleća ćete započeti vezu ali će veza biti nestabilna na početku. Nećete ozbiljno shvatiti partnera i bićete skloni flertu izvan veze i površnom odnosu. Tek od juna ćete shvatiti koliko vam vaš partner znači i potrudićete se da opravdate pruženo poverenje. Uspećete u tome.
Stariji Škorpioni će započeti jednu vezu početkom godine ali će to trajati kratko jer će otkriti da osoba s kojom su u vezi nije slobodna. Nakon razočaranja, prava veza koja može biti ozbiljna, očekuje vas u avgustu. Bićete oduševljeni.

Zdravlje:

Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja i u dobroj kondiciji. Periodi kada treba više da se pazite i vodite računa o zdravlju su između februara i marta, kada će vam biti osetljivo grlo i između maja i juna kada ćete imati želudačne smetnje i psihosomatske tegobe usled osetljivosti na stres. U drugoj polovini godine ćete imati pojačan imunitet i dobro zdravlje.
Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od namirnica koje sadrže gradivne materije, kao što su celer, šargarepa, spanać, pileće i goveđe meso, riba i morski plodovi. Integralne žitarice možete češće konzumirati uz jogurt ili mleko. Od voća jedite sveže sezonsko, ali i sušeno, kao što su smokve, urme i šljive. Umanjite unos grickalica, slatkiša i alkoholnog pića.

Srećni brojevi:

9, 12, 15, 20, 24


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Početak 2019. godine donosi vam nestabilnost u realizaciji primarnih ciljeva. Nailazićete na nepovoljne okolnosti koje će vas ometati i neke rokove ćete biti primorani da prolongirate. Na polju novca izbegavajte da ulazite u rizične investicije, a bilo kakve mahinacije mogu vam naneti gubitke. Doći će do otežanog priliva sredstava na vaš račun. Veštim potezima uspećete da se izvučete iz finansijskih teškoća. Pružiće vam se mogućnosti da ostvarite napredak u kreativnom radu, oblastima zabave i prosveti. Vaši tajni planovi će vam doneti prednost nad konkurencijom. Tokom prolećnih meseci stabilizovaćete i uvećaćete finansijsko stanje. Važne poslovne obaveze ćete dovršavati na vreme. Ako ste vlasnik privatne firme imaćete uvećan obim posla. Najviše uspeha ćete imati kroz usluge, posebno servisnog tipa. Biće neophodno da se uskladite sa jednim poslovnim partnerom jer ćete nailaziti na oprečne stavove. Ovo će dovesti do zastoja u zajedničkom poslu i kašnjenja planiranih rokova. Kompromis i manji ustupci će u ovom slučaju biti najbolje rešenje.
Sredina godine, posebno juni mesec doneće vam previranja na polju platnog prometa što će umanjiti vaše finansijske mogućnosti i poremetiti vaše planove. Moglo bi da dođe do raskida ponekih partnerstava, saradnje i prekida zajedničkih projekata, a to bi vam nanelo gubitke. Od početka avgusta do sredine septembra imaćete najuspešniji period u godini. Uspećete da se reorganizujete i prilagodite aktuelnim okolnostima. Pružiće vam se mogućnost da ostvarite napredak u karijeri, a na polju novca vas očekuju uvećani dobici i stabilno stanje, koje će ostati tako do kraja godine. Obavićete dogovore i pripreme oko novih važnih projekata gde će vaš autoritet i radne sposobnosti doći do punog izražaja.
Nezaposleni Strelčevi će dobiti šansu za posao povezan sa oblastima finansija, kao što je rad u banci ili računovodstvu. Povoljni periodi za zaposlenje su im mart, april, avgust i septembar.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Godinu ćete započeti poboljšanom komunikacijom sa partnerom. Dogovaraćete se oko zajedničkih ciljeva i aktivnosti i pri tome ćete se dobro zabavljati, uz smeh i šalu. Manje nesuglasice nastaće oko uređenja zakedničkog doma i u vezi porodičnih odnosa. Od sredine aprila vas očekuje više zabave, izlazaka i zadovoljstva u društvu voljene osobe.
Tokom maja ćete trebati da se prilagođavate potrebama svog partnera, a oko zbog različitih stavova oko nekih pitanja biće vam potreban kompromis. U drugoj polovini godine otići ćete na jedno zajedničko putovanje, ostvariti važan zajednički cilj i poboljšati društveni život. Od novembra ćete imati više vremena za intimne trenutke. Vaša veza biće stabilna.

Ako ste slobodni:

Prvi kvartal godine proći će vam u avanturama koje će biti površne ali dovoljno uzbudljive da bi zadovoljile vašu potrebu za raznovrsnim iskustvima u ljubavi i jakim strastima. U drugoj polovini maja upoznaćete osobu koja će privući vašu pažnju i interesovanje ali koja neće obraćati mnogo pažnje na vas. Bićete primorani da prikažete sve vaše kvalitete. Prava ljubav doći će vam tokom septembra. Biće to osoba lepe spoljašnjosti, kulturna, obrazovana i komunikativna.
Nešto stariji Strelci će ući početkom godine u površnu i prolaznu vezu kojom neće biti zadovoljni. Kako će poželeti da se skrase, izaći će iz te veze i upoznati sredinom leta osobu koja će odgovarati njihovim potrebama. Ljubav će biti obostrana.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti promenljivo između januara i marta. Osećaćete bolove u kostima, posebno u krstima. Izbegavajte veće napore i više se odmarajte. Tokom prolećnog i letnjeg perioda biće neophodno da više pažnje obratite zdravoj ishrani jer će vamm želudac biti osetljiv. Od septembra do kraja godine zdravlje će vam biti stabilno i bićete otporni na stres.
Ishrana koja vam je potrebna za bolje zdravlje treba da se sastoji od namirnica koje u sebi sadrže proteine i gradivne materije, a koje su lako svarljive. Kuvano i presno povrće, većinom linato i korensko možete konzumirati svakodnevno, kao i sveže i sušeno voće. Izbegavajte pečenu i masnu hranu, grickalice i slatkiše. Pojačajte unos tečnosti i vitamina.

Srećni brojevi:

4, 10, 16, 21, 25


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Početak godine donosi vam ogovaranja i suočavanja sa tajnim radnjama koje bi mogle da naštete vašem ugledu. Vaši tajni neprijatelji će pokušati da se probiju ispred vas i ugrabe vam jednu važnu poslovnu priliku. Na teškoće ćete nailaziti u poslovnim pregovorima, posebno onima iza zatvorenih vrata. Doći će do kašnjenja u nekim važnim rokovima. Odužiće se razvoj planova vezanih za velike i dugoročne poslove i za finansije. Nove poslovne poduhvate koji će vam se isplatiti pokrenućete tek sredinom februara. To će vam doneti i prve značajnije prilive na račun. Imaćete nove ideje kako da uvećate finansijsko stanje i jednu ideju ćete uspeti da iskoristite i ostvarite uspeh. U pregovorima i organizaciji, kao i u oblastima trgovine i saobraćaja nailazićete na kašnjenja i odlaganja tokom marta. Tokom aprila i maja uspećete da prevaziđete teškoće i sve važne poslove ćete obaviti u roku. Najviše uspeha imaćete u kreativnim poduhvatima i u oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva. Pazite da vaša administracija bude uvek ažurna kako vas to ne bi kočilo.
Letnji period od juna do avgusta uspećete da ostvarite korist od usluga, poboljšaćete odnose sa radnim kolegama i imaćete uspeha na polju javnosti. U odnosima sa jednim poslovnim partnerom doći će do razilaska u interesima, nezadovoljstva oko finansijskog dela zajedničkog poslovanja i mogućeg raskida saradnje. To bi vam pravilo smetnje jer se radi o plodnoj i dugogodišnoj saradnji. Usmerite svoje akcije na rešavanje finansijskih teškoća jer ćete samo tako moći da poboljšate platni promet i uvećate saldo na vašem računu. Od septembra do kraja godine bićete u mogućnosti da poboljšate svoj položaj na poslu i napredujete u karijeri ali ćete trebati da prvo savladate veće izazove. Godinu ćete zavšiti sa pozitivnim saldom.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni biznis, kao i da dobiju posao u oblastima gde se traži iskustvo, tehničko znanje i rukovodeće sposobnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini 2019. godine uspećete da ostvarite zajedničke ciljeve i ispunićete partneru jednu želju koju ste nekada obećali ali niste imali mogućnost da je ispunite. To će vam doneti pojačanu bliskost. Od sredine maja do kraja juna vaš odnos će biti napet jer ćete oko važnih stvari imati suprotne stavove. Neophodan je kompromis kako biste to rešili.
Druga polovina godine pružiće vam mogućnost da idete na česta putovanja na turističke destinacije, što će i vama i vašem partneru veoma prijati. Na taj način ćete moći češće da budete zajedno i da se posvetite jedno drugom. U svim životnim oblastima ćete jedno drugom pružati podršku. Potrudite se da poboljšate komunikaciju jer ćete biti povremeno ćutljivi.

Ako ste slobodni:

Bićete zainteresovani za ozbiljnu vezu ali ćete u isto vreme biti okruženi osobama koje vam ne odgovaraju kao partneri. Imaćete do proleća više prilika da uđete u vezu i započećete jednu avanturu ali ćete ubrzo odustati. Od sredine proleća jedno poznanstvo će vas navesti da poboljšate vaše kvalitete i potrudite se da osvojite osobu koja vam se dopada. Letnji period vam je pogodan da počnete da se češće viđate sa osobom koja vam se dopada i da uđete u novu vezu.
Nešto starije Jarčeve očekuje susret sa osobom koja će zaokupiti svu njihovu pažnju na jednom putovanju koje će biti poslovnog tipa. Radi se o slobodnoj osobi kojoj ćete se i vi dopasti. Nakon nekoliko susreta ući ćete u vezu sa njom.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti stabilno većim delom godine ali je neophodno da se više krećete i da preduzimate preventivne mere kao što je zdrava ishrana, dovoljno odmora i svakodnevna psihofizička relaksacija. Tokom aprila, juna i septembra bićete osetljivijeg zdravlja. Moguća je otežana probava, reumatske smetnje i virusna upalna infekcija urinarnog trakta.
Vaša ishrana će biti važna jer će vam probavni sistem biti osetljiv. Izbegavajte preterano začinjenu hranu, onu koja je pržena na ulju ili masti kao što su razni vidovi brze hrane i grickalica. Umanjite kafu i alkohola pića. Slatkiše uzimajte umereno, kao i meso. Pojačajte ribu, sveže voće i povrće, kao i sireve. Prijaće vam lakša ali kalorična hrana.

Srećni brojevi:

7, 11, 18, 23, 26


vodolija
VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Na početku 2018. godine Mars koji vlada vašim poljem posla će prolaziti kroz Ovna gde je snažan, što će vam doneti dobar start i početak projekata koji će donositi očekivane rezultate. Na teškoće ćete nailaziti u vezi saradnje i finansija, što će zahtevati da razjasnite sve nejasnoće koje ćete uvideti da postoje u odnosima sa saradnicima, posebno kada je reč o raspodeli finansijskog dela. Obratite pažnju na komunikaciju, poslovne pregovore, komunikaciju jer će i na tim poljima dolaziti do teškoća zbog nečega što vama ili vašim sagovornicima neće biti dovoljno jasno. Izbegavajte da se bavite onim u čemu nemate dovoljno iskustva jer bi vam moglo naneti gubitke. Biće potrebno da uložite više napora kako biste ispoštovali predviđene rokove do marta. Nakon toga vas očekuje uspeh u svemu gde je potrebno da pokažete svoju kreativnost. Maj će vam doneti razilazak sa jednim saradnikom, a to bi moglo da vam nanese finansijsku štetu. Izbegavajte mahinacije, ulazak u rizike i budite spremni na kompromise. Čuvajte se zamki konkurencije i tajnih neprijatelja.
Tokom jula ćete ostvariti uspeh na polju javnosti i uvećaćete vašu popularnost. Privući ćete više klijenata, a imaćete i velike koristi od reklama. Uspeh vas očekuje i u oblastima trgovina, komunikacije i saobraćaja. Od septembra ćete uspeti da poboljšate platni promet i doći ćete do značajnih dobitaka koji će vamn omogućiti da prevaziđete teškoće na koje ste nailazili u prethodnim mesecima. Napredak vas očekuje u oblastima saradnje i timskog rada, kao i ako se bavite finansijama i administracijom. Oktobar će vam doneti privremene zastoje zbog spletki konkurencije ali ćete već od novembra do kraja godine uspeti da ostvarite najveći deo planiranog. Učvrstićete vaše pozicije i uvećati zaradu.
Nezaposlene Vodolije će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima javnosti, kao i u IT sektoru. Povoljni periodi za posao biće im u februaru, julu i septembru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prvi kvartal 2019. godine donosi vam skladne trenutke sa partnerom. Imaćete vremena da se bavite zajedničkim interesovanjima i uživaćete u intimnim trenucima. Početkom proleća izbegavajte tajne radnje. Moglo bi lako da dođe do nesporazuma sa partnerom i nejasnoća koje bi dovele do nesuglasica. Posvetite više vremena porodičnim planovima.
Više zabave i lepih trenutaka punih radosti i harmonije očekuje vas u junu. Juli će vam doneti sumnje i nestabilnost što će zahtevati nalaženje zajednički prihvatljivih rešenja. Od avgusta ćete uspeti da uspostavite sklad u vezi. Zajedničko putovanje će vam u tome mnogo pomoći. Treći kvartal godine donosi vam druženja, izlaske i uzajamnu podršku.

Ako ste slobodni:

Početak godine pojačaće vašu potrebu za slobodom. Bićete zainteresovani samo za površne susrete, bez obaveze. Sredinom proleća upoznaćete nekoga s kim ćete postati bliski jer će se između vas dvoje spontano pojaviti emocije. Za ulazak u vezu postojaće teškoće jer će vaša simpatija često biti na putovanjima i odsutna. Zbog toga ćete biti nestrpljivi i doći će do napetih situacija između vas dvoje. Krajem leta ćete i pored toga započeti vezu koja će biti dosta skladna.
Nešto starije Vodolije će poželeti da se skrase ali neće moći da nađu osobu koja im odgovara i sa kojom bi mogle da se slože. Poznanstvo sa jednom Vagom sredinom godine pokazaće se kao povoljna šansa. Dajte sve od sebe i uspećete.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti stabilno u prvom kvartalu godine. Bićete u svom elementu, u dobroj kondiciji koju ćete održavati vežbama. Tokom maja i juna doći će do pada imuniteta, pa ćete biti osetljivi na virusne infekcije. Biće vam osetljiv želudac, pazite na ishranu. U drugoj polovini godine biće vam potrebno više kretanja i odmora, kao i manje stresa.
Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od namirnica koje sadrže vlakna za bolju probavu, kao što su sočivo i grašak, kao i od namirnica koje sadrže kalorije. Meso, riba, integralni hleb, pirinač, šargarepa, spanać, sveže voće, banane, pomorandže i jabuke su namirnice koje možete često da konzumirate. Umanjite unos delikatesa, slatkiša i alkoholnog pića.

Srećni brojevi:

4, 7, 13, 18, 22


ribeRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Na polju posla možete očekivati dobru godinu jer vam 2019. donosi dosta povoljnih mogućnosti i srećnih okolnosti. Na početku godine ćete imati više motivacije da se potrudite oko finansija što će dovesti do poboljšanja i uvećanja stanja na vašem računu. Prvi kvartal godine vam donosi nesklad u odnosima sa saradnicima, što će remetiti vaše planove i usporavati realizaciju planiranih ciljeva. Od aprila ćete uspeti da se bolje uskladite. Ostvarićete uspeh na poljima komunikacije i trgovine. Usmerite se na pregovore oko novih projekata, posebno onih velikih i na duži period. Uspećete bar jedan važan posao da pokrenete, a to će vam već za relativno kratko vreme početi donositi sigurnu i očekivanu zaradu. Više pažnje ćete trebati da posvetite dovršavanju radnih zadataka u predviđenom roku jer ćete biti pretrpani raznim zahtevima klijenata ali i nadređenih što će vam oduzimati dragoceno vreme. To će od vas zahtevati kompromis i bolju organizaciju. Juli vam je pogodan za odlazak na odmor kao i za rad na zaostalim i odloženim radnim zadacima.
Od avgusta do oktobra ćete biti u prilici da se probijete na polju javnosti i da privučete sebi više klijenata što će vam doneti veći obim poslova ali će i pozitivno uticati na vašu zaradu kao i na uspon u karijeri. Platni promet će vam se odvijati sporije i otežano, što će zahtevati da se više angažujete oko naplate vaših potraživanja kako biste mogli da na vreme isplaćujete svoja dugovanja. Od sredine oktobra ćete dobiti podršku od strane vaših nadređenih za jedan projekat koji ćete do tada pažljivo isplanirati i organizovati. Ostvarićete uspeh u svemu što zahteva tehničko znanje i sposobnost iznalaženja brzih i efikasnih rešenja. Do kraja godine ćete dobiti priznanja za vaš rad, a zarada će biti iznad očekivane.
Nezaposlene Ribe će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima industrije, trgovine, kao i u poslovima koji zahtevaju analitičnost ili kreativnost. Novi posao mogu dobiti najlakše u maju, avgustu i novembru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina godine će vam doneti više razgovora sa partnerom o zajedničkim planovima i ciljevima. Vaša komunikacija će biti bolja nego ranije i o svemu ćete se dogovarati. Nailazićete i na nešto oko čega nećete moći da se složite, što će povremeno dovoditi do napetosti. Ako budete iskreni jedno prema drugome, to ćete moći da rešite.
Druga polovina godine biće vam povoljna za ostvarenje jednog ili više zajedničkih ciljeva. uspećete da poboljšate kućni budžet. Zajednička putovanja, preseljenje u veći i udobniji dom ili adaptacija postojećeg će vas zbližiti. Imaćete više vremena i za zajedničke izlaske na mesta koja volite. Povremeno ćete biti neusklađeni po pitanju emocija.

Ako ste slobodni:

Potreban vam je emotivni partner koji će biti osećajne prirode i sa kojim možete dobro da se razumete. Osećaćete se usamljeno jedno vreme jer nećete nalaziti nikoga s kim možete da ostvarite dovoljno blizak kontakt. Imaćete par kratkih avantura. U avgustu ćete upoznati osobu koja će se isticati svojom veštinom upostavljanja skladnih i zrelih odnosa razlikovati od većine osoba koje poznajete. Simpatije će biti obostrane i započećete vezu koja će vam odgovarati.
Nešto starije Ribe će postati bliske sa osobom sa kojom su se ranije povremeno viđale i delile slična interesovanja. Između vas dvoje će doći do buđenja emocija. Prvo ćete biti stidljivi i suzdržani ali ćete do jeseni ući u skladnu vezu.

Zdravlje:

Početkom godine zdravlje će vam biti promenljivo. Bićete podložni prehladi i otežanoj cirkulaciji. Mogući su i hormonski poremećaji. Od proleća će zdravlje početi da vam se popravlja i bićete više u pokretu. Vaša kondicija će doći u stabilnu formu i imaćete bolji imunitet. Tokom jula će vam varirati krvni pritisak, a tokom novembra moguće su urinarne smetnje.
Vša ishrana treba da bude kalorična ali da obuhvata lako svarljive namirnice. Dobro bi vam došlo da kao dodatak jelima uzimate antioksidanse u vidu zelenog čaja, morskih algi i mekinja. Uzimajte suplemente koji sadrže magnezijum i kompleks vitamina. Pojačajte voće, povrće i ribu. Smanjite unos brze hrane, delikatesa i grickalica.

Srećni brojevi:

5, 14, 17, 21, 25

 

Izvor: astrolozi.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com