GDJE ĆETE ZA DOČEK? Večeras nastupaju Željko Joksimović, Dino Merlin, Darko Rundek, Sergej Ćetković… - Volim Podgoricu

GDJE ĆETE ZA DOČEK? Večeras nastupaju Željko Joksimović, Dino Merlin, Darko Rundek, Sergej Ćetković…

Odbrojavanje do Nove 2019. godine uveliko je počelo, a u Podgorici, Baru, Kotoru, Herceg Novom, Tivtu i Budvi biće organizovani koncerti na trgovima.

Foto: Sergej Zabijako

U jedinstvenoj atmosferi Podgoričkog prazničnog pazara na Trgu nezavisnosti večeras će od 21:30 sat nastupiti jedan od najistaknutijih imena rok muzičke scene sa ovih prostora Dejan Cukić.

Podgorica (Foto: Skyphotos)

Nešto kasnije na trgu pjevaće najpoznatija crnogorska grupa Perper.

U Baru je sve spremno za doček Nove godine. Od 21 sat posjetioce će zabavljati bend Akademia, a u Novu 2019. godinu uvešće ih Sergej Ćetković!

Bar (Foto: Sergej Zabijako)

Novu godinu Tivćani i gosti dočekaće na rivi Pine. Kako je najavljeno, od 21:30 sat nastupaju Tribute band ABBA, a nakon njih od 23 sata pjevač Željko Joksimović.

Foto: Radio Tivat

U Budvi tradicionalno dobar provod-na trgu večeras pjeva Jack Lupino & Leftove, grupa Aerodrom i zvijezda večeri Dina Merlina. Tu je naravno i tradicionalni vatromet u ponoć.

Budva (Foto: Jugoslav Belada)

U Herceg Novom eksplozija dobrog zvuka: od 21 sat najavljen je nastup benda Light under the black mountain, a u 23 sata počinje koncert Riblje čorbe, koji će Novljane i goste uvesti u Novu 2019. godinu.

A Kotor je večeras “rezervisan“ za rok zvuk, pa će na glavnom trgu nastupiti sve same legende Damir Urban, Darko Rundek, Bombaj štampa i M.O.R.T.

CdM

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com