Home / ŽIVOT + / Horoskop / KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. JANUARA 2019: Rak neodoljiv, Ovan krije osećanja, Jarac ima dobre prilike za novu romansu

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. JANUARA 2019: Rak neodoljiv, Ovan krije osećanja, Jarac ima dobre prilike za novu romansu

Saznajte šta vas očekuje u prvoj polovini januara 2019. godine, kada je u pitanju ljubav!

OVAN

Povlačićete se u sebe i krićete svoja osjećanja, premda vam to neće donijeti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Uspijeh će biti i samo izbjegavanje svađe.

BIK

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudićete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem prevazići ćete prazinu u emotivnim odnosima. Kad je već tako, najbolje je ne ulaziti u jalove rasprave.

BLIZANCI

Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu vjerovatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i ugodna. Moguće je da vam se iznenada javi neko s posla i pozove vas  da izađete.

RAK

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni seksualni zahtjevi. Malo ko će moći da vam odoli. Biće strasti, erotike i zadovoljstva. Bićete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

Foto: Dnevne.rs/pixabay

LAV

Izazov društvenosti i zabavljanja biće prevelik da bi se fokusirali na tiho ljubavisanje s partnerom. Trebaće vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi haos kad pokušate da izrazite ono što osjećate.

DJEVICA

Osjećaćete se kao da ne možete da se uhvatite ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako da bolje izražavate emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

VAGA

Vaši kontakti oživljavaju. Na zabavama na kojim ćete se zateći biće svega i svačega, ali vi ćete se zabavljati odlično. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne sprečava da budete ono što jeste.

ŠKORPIJA

Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rješavaćete iskrenim zagrljajima bez reči. Oni u stabilnim vezama shvatiće da je najbolje jednostavno voljeti bez previše riječi. Samci neka naklonost pokažu djelima.

STRELAC

Opet sebi čvrsto obećavate da ćete sve dovesti u red, vaša sentimenalnost jenjava i trudite se da budete objektivni. Ipak, bićete i osjetljivi, a druga strana sklona eksperimentisanju u ljubavi. Rezultat će biti obostrano prilagođavanje uz mali napor.

JARAC

Imaćete lijepe prilike za nova poznanstva, a posebno preko prijatelja. Ipak, svaku svoju riječ treba da vagate jer može da nastane nesporazum. Važno je samo prvo promisliti, a tek onda se izražavati. Tako će sve biti kako treba.

vatromet

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Emotivnost, nježnost, osjećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih nivoa u odnosima – sve to možete doživjeti ovih dana. Ako pak ipak osjetite nervozu i napetost, to možete ukloniti čistom esencijom ljubavi bez riječi – pomoću nježnosti.

RIBE

Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog pola. Na vama je samo da se razmašete. Ljudi oko vas biće vam skloni, pa će se na dnevnom redu naći moguća nova poznanstva.

(Izvor: ehoroskop.net/ astrosudbina.com)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *