NAJBOGATIJI ALBANAC KITI SANDRU AFRIKU, SVE PO 100 EURA! Hit snimak prijeti da SRUŠI INTERNET NA BALKANU! (VIDEO) - Volim Podgoricu

NAJBOGATIJI ALBANAC KITI SANDRU AFRIKU, SVE PO 100 EURA! Hit snimak prijeti da SRUŠI INTERNET NA BALKANU! (VIDEO)

 

Šenki Maslani, poznatiji kao Šenki Versaće, je Albanac iz Makedonije koji je poznat po svojoj opsesiji čuvenim modnim brendom.

Poznat je po tome što ima kuću koja je u potpunosti ukrašena logoom i obeležjima ovog brenda, a otvorio je i kafić naziva “Versaće”.

Šenki je rešio i da ukrasi svoje tijelo tetovažom Versaćea, napiše i svoje ime, okiti se zlatom težine oko 5 kg i upotpuni stajling.

– Moja opsesija Versaćeom počela je 2009. godine. Počeo sam prvo da kupujem njihovu odjeću, a onda sam cijelu kuću uredio da ima logo mog omiljenog brenda. Obiljžio sam potom i automobile, bazen, svaki komad namještaja u kući je Versaće, pa čak i pločice u kuhinji. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe…Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano! Zato će i kafić biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka. Planiram i da pozovem legendarnu Donatelu na otvaranje –  pričao je ranije, koji  ima privatni biznis sa automobilima.

Na Fejsu je osvanuo nevjerovatan snimak, na kojem Sandra Afrika peva “Ej Še(n)ki Še(n)ki, tako ti Alaha”, a Šenki je kiti evrima i zlatom:

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com