Home / ŽIVOT + / Showbiz / CECA OTVORENO O EMOTIVNOM ŽIVOTU: Protekla godina joj je bila prepuna ljubavi, evo sa kim!

CECA OTVORENO O EMOTIVNOM ŽIVOTU: Protekla godina joj je bila prepuna ljubavi, evo sa kim!

Za Svetlanu Cecu Ražnatović 2018. je bila uspješna. Radila je punom parom i gdje god da je nastupala, bilo je ispunjeno do poslednjeg mjesta.
I na privatnom planu su joj cvjetale ruže. Istina da svoj ljubavni život čuva samo za sebe, ali je zato njen sin Veljko Ražnatović odlučio da u 2019. godini stane na ludi kamen, što je nju obradovalo.

O planovima za predstojeću godinu, novom dečku, ali i životu, Ceca priča za novogodišnje izdanje Kurira.

– Odlazeća godina je za mene bila fenomenalna. Uvijek volim da kažem da je protekla radno, ali i u ljubavi, jer sam se najviše družila sa svojom publikom. Ja sam se sa njima veselila i radovala i tako planiram i u 2019 – kaže Ceca i otkriva da li će konačno pokazati dečka.

– Moj život je ispunjen ljubavlju. Ostvarena sam na svakom polju i meni ljubavi ne nedostaje. Voljena sam i srećna žena koja je ispunila sve ciljeve. E sad, znam ja šta vas zanima. To će ostati moja mala tajna. Naravno, ako me ulovite sa nekim dasom, onda skidam kapu (smijeh). Što se privatnog života tiče, porodica mi je oduvijek bila na prvom mjestu, tako da kad su moja djeca zdrava, srećna, zaljubljena i zadovoljna, ja ništa više od toga ne tražim. Nikad nisam ljubav planirala, pa neću ni sada.

Ceca ima jasne želje za svoju djecu Anastasiju i Veljka.

– I sebi i djeci bih na prvom mjestu, kao i svake godine, poželjela zdravlje. To, uostalom, želim svim ljudima. Koliko god zvučalo otrcano, zdravlje je nešto što je najvažnije i bez njega nam džaba sve ostalo. Sebi bih poželjela još jednu ovako uspješnu godinu, a svojoj djeci da ostanu srećna i da stabilnim koracima koračaju kroz život – priča pjevačica, koja već priprema vjenčanje svog sina.

– Veselja su sastavni dio mog života i uvijek se radujem kada imamo povod za slavlje. Ponosna sam na Veljka, jer je tako mlad, a zreo muškarac. Bogdani i njemu želim sve najbolje u zajedničkom životu i braku, a veselje će svakako biti na nivou. Kada se bude ugovorio zvaničan datum, svakako ćete biti na vrijeme obaviješteni. Zasad samo planiramo.

Kraj godine je obilježio i njen susret s Draganom Mirković, što je preraslo u skandal o kojem se danima pisalo i pričalo.

– Na temu o Dragani Mirković sam stavila tačku.

Ceca će u 2019. takođe dosta raditi, a kako planira, objaviće i novi album i održaće koncert povodom 30 godina karijere.

– Kada budem bila zadovoljna pjesmama i albumom, predstaviću ga publici i tada najaviti koncert. On je godinama unazad bio balkanska žurka, a ujedno i promocija albuma, jer ja sam oduvek željela da okupim i ujedinim publiku sa svih prostora bivše Jugoslavije i čitavog Balkana – kaže Ceca i otkriva novogodišnje želje.

– Odavno sam prestala da vjerujem u Deda Mraza. Radujem se praznicima jer donose lijepu i pozitivnu atmosferu kod svih ljudi. Naravno, družiću se s publikom i 31. decembra i 1. januara i za mene ne postoji veseliji doček. Intimno, najviše volim Božić, jer je cijela porodica na okupu, a kada smo svi zajedno, ne postoji veća radost i blagostanje. Mi se darujemo za Božić, a podmladak se daruje i za Novu godinu.

Ceca je otkrila i planove njene nasljednice za godinu koja dolazi.

– Anastasija radi punom parom. Snimila je dvije pjesme koje je radio izuzetan producent i kompozitor Darko Dimitrov. Kod Anastasije mi se sviđa što ne želi ništa preko noći i što temeljno bira pjesme po svom ličnom senzibilitetu. Marina Tucaković i njen sin Milan Radulović Laća rade tekstove i početkom sledeće godine očekuje nešto baš lijepo. Meni se baš dopada.

dijaspora.news/kurir.rs

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *