PREMIJER PORUČIO: Biće ovo godina većih plata i boljeg životnog standarda građana! - Volim Podgoricu

PREMIJER PORUČIO:  Biće ovo godina većih plata i boljeg životnog standarda građana!

Premijer Duško Marković poručio je tokom posjete Bijelom Polju da 2019. mora biti godina povećanja životnog standarda zaposlenih u javnom i privatnom sektoru.

Marković je kazao da su prethodne dvije godine u Vladi bile posvećene stvaranju pretpostavki za ubrzani razvoj i rast ekonomije i otvaranje novih radnih mjesta.

“Uspjeli smo dosta toga. Crnogorska ekonomija je u 2018. godini za prvih devet mjeseci rasla za 4,8 odsto. Otvorili smo 11.000 novih radnih mjesta. 2019. mora biti godina nastavka takvog trenda, ali i poboljšanja standarda građana u Crnoj Gori, posebno zaposlenih, ne samo u javnoj administraciji, nego i u privatanom sektoru. Zato vjerujem da će 2019. godina biti godina većih zarada za zaposlene u cijelom sektoru, da ćemo stvoriti preduslove za rast penzija, poboljašanje standarda zaposlenih u prosvjeti, zdravstvu i drugim sektorima”, istakao je Marković.

Šef Vlade jasno poručuje i da će učuniti sve da stane na kraj sivoj ekonomiji u državi.

CdM

2 komentara

  1. I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here frequently. Im quite certain I will learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com