Repeša debitovao porazom, Armani trojkama srušio Budućnost - Volim Podgoricu

Repeša debitovao porazom, Armani trojkama srušio Budućnost

Košarkaši Budućnosti Voli poraženi su na gostovanju Armaniju 111:94, u 16. kolu Evrolige.

Na debiju Jasmina Repeše na klupi “plavih”, Podgoričani su podbacili u defanzivi, a domaći tim je već u prvoj četvrtini riješio pitanje pobjednika.

Vodio je Armani uz sedam pogođenih trojki 36:22 i do kraja regionalni šampion ni u jednom trenutku nije uspio da se vrati utakmicu.

Prišla je jednom pred kraj prvog dijela Budućnost na minus devet, stizala na 10 razlike zaostatka u drugom poluvremenu, ali ne i da unese neizvjesnost u meč sa prvakom Italije.

Nakon još jednog, osmog uzastopnog poraza, računajući i ABA ligu, jasno je da je pred Jasminom Repešom veliki posao da ekipu vrati u pobjednički ritam.

Jedino što može da ga raduje je još jedno odlično izdanje Goge Bitadzea, koji je ubacio 23 poena i uhvatio osam lopti.

Pored njega, 17 poena Norisa Kola, 16 Erla Klarka, dok je 12 dodao Petar Popović, iako je tek u trećoj četvrtini ušao u igru.

Domaća ekipa ubacila je 16 trojki iz 30 pokušaja. Najefikasniji je bio Micov sa 20 poena, jedan manje dodao je Kuzminskas, dok su po 17 ubacili Bertans i Džejms.

U sljedećem kolu Evrolige, Budućnost će 9. januara gostovati Makabiju.

Izvor: 

1 komentar

  1. I’m not sure exactly how I discovered your blog because I had been researching information on Real Estate in Lake Mary, FL, but anyway, I have had a pleasant time reading it, keep it up!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com