“DA PRAZNIK PROVEDETE U DOBROM ZDRAVLJU, SREĆI I ZADOVOLJSTVU” Božićna čestitka Đukanovića - Volim Podgoricu

“DA PRAZNIK PROVEDETE U DOBROM ZDRAVLJU, SREĆI I ZADOVOLJSTVU” Božićna čestitka Đukanovića

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je Božić sveštenstvu, vjernicima i svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori, uz želje da najradosniji hrišćanski praznik provedu u miru, ljubavi i blagostanju sa porodicom i svojim najbližima.

-Čovjekoljublje, saosjećajnost i solidarnost, vrijednosti su koje baštinimo vjekovima, na temelju kojih smo izgradili multietnički i multikonfesionalni sklad, po kojem je naša Crna Gora prepoznatljiva. Božićne praznike slavimo u miru i blagostanju, ponosni na to veliko dostignuće, svjesni zajedničke odgovornosti za doprinos očuvanju suživota u našoj zemlji. Božić nas podsjeća i uči da smo jedni drugima najbliži i da vođeni tim geslom, poštujući univerzalne vrijednosti hrišćanskog učenja lakše možemo savladavati i mnogobrojne izazove kojima je bremenito vrijeme u kom živimo.

Dan Hristovog rođenja svojim svevremenskim porukama podstiče i na poštovanje porodične tradicije, na nove početke i doprinos daljem napretku naše Crne Gore, uvažene članice NATO, koja je na pragu Evropske unije, u interesu dobra svih naših građana.

Sa željom da praznične dane provedete u dobrom zdravlju, sreći i zadovoljstvu, još jednom vam srdačno čestitam najradosniji hrišćanski praznik, naveo je Đukanović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com