Home / NOVOSTI / IVANA JE POGINULA OD BOJLERA: Za 5 dana bi joj bio rođendan! Umrla je sa OVOM NEOSTVARENOM ŽELJOM!

IVANA JE POGINULA OD BOJLERA: Za 5 dana bi joj bio rođendan! Umrla je sa OVOM NEOSTVARENOM ŽELJOM!

Ivana Rošulj (23) iz Stajićeva kod Zrenjanina poginula je 4. januara u svojoj kući, kada ju je udarila struja iz bojlera dok se tuširala.

Ona je taj dan oko 18 sati ušla u kupatilo da se okupa ali je došlo do kratkog spoja i Ivana je preminula uprkos naporima porodice i ljekara da je animiraju.

– Moja ćerka je otišla u kupatilo, ali nije isključila bojler. Dok je bila u tuš-kabini, struja iz bojlera probila je kroz tuš, te udarila u vodu i tuš kabinu u kojoj je bila Ivana. Od udara, ona je pala iz kabine na lavabo. Moja supruga i ja smo čuli da se nešto lomi, ali nismo znali šta se dešava. Supruga je ušla unutra i našla našu ćerku na podu – rekao je Ivica Rošulj, Ivanin otac.

On je ispričao da je Ivani srce radilo, te da su odmah pozvali Hitnu pomoć i pokušali da joj pomognu.

– Ljekari Hitne pomoći su dva sata masirali Ivani srce, davali joj adrenalin, ali našoj djevojčici nije bilo spasa – priča Ivanin otac.

Ivica priča da je njegova ćerka radila u fabrici u Zrenjaninu, ali da je 8. januara trebalo da pređe u firmu gdje radi njena majka Stojanka.

– Ivana je završila srednju školu, ali je htjela da bude policajac. Baš smo o tome pričali i planirala je da se javi na novi konkurs u martu. Već je bila podnijela zahtjev za mjesto policajke jer joj je to bila velika želja – rekao je on.

Otac tragično nastradale djevojke jedva je prozborio da je ona 10. januara trebala da proslavi 24. rođendan.

– Ne znam šta da kažem. Treba ovo preživjeti – kaže otac.

 

Alo

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *