Home / ŽIVOT + / Horoskop / Ljubavna sreća prati ovih 5 horoskopskih znakova u 2019.!

Ljubavna sreća prati ovih 5 horoskopskih znakova u 2019.!

Ako je vaša novogodišnja odluka da u 2019. konačno pronađete partnera, šanse za to može da vam poveća i vaš horoskopski znak.

Na polju ljubavi, zvijezde će ove godine biti posebno naklonjene nekima od vas.

Ovo je pet horoskopskih znakova kojima astrolozi predviđaju ljubavnu sreću u 2019:

Ovan 

Radoznali i uvijek spremni za akciju, Ovnovi će ove godine biti spremni da se upuste i u jednu ljubavnu avanturu. U 2019. pratiće ih sreća na ljubavnom polju pa bi mogli da pronađu i pravu ljubav.

Blizanci 

Zvijezde su u 2019. posebno naklonjene Blizancima kojima godina donosi puno prilika za ljubav. Važno je samo odabrati onu pravu!

Lav 

I osobama rođenim u ovom znaku 2019. godina će biti ispunjena romansama i avanturama, pa su im i šanse za pravu ljubav puno veće.

Strijelac 

Strijelčevima će komplimenti prštati sa svih strana što će povoljno uticati na njihovo samopouzdanje, a moći će da izaberu da li žele da skaču s jedne avanture na drugu ili se konačno skrasiti s jednom osobom.

Vodolija 

Dobra ljubavna godina čeka i slobodne, ali i zauzete Vodolije. Povećan seksualan nagon u 2019. nešto je što će sigurno razveseliti Vodolije koji su u vezi (i njihove partnere), ali i natjerati one koji su sami da se aktivno bace u potragu za partnerom.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com