Home / NOVOSTI / Društvo / Preminula Eva, prva korisnica Teletona

Preminula Eva, prva korisnica Teletona

Nakon pet dobijenih bitki, malena Eva Velimirović izgubila je rat i preminula od tumora.

Kako je navela njena majka, iako se u februaru 2018. bolest vratila, Eva je hrabro jurišala pravo u borbu ne slušajući ko je neprijatelj.

”Vratio se tumor drugi put, pa treći, pa četvrti pa čak i peti put a ona…smijala se. Preživjela je ono što medicina smatra nemogućim i ubijedila najbolje doktore svijeta da njen duh može čak i tijelo njeno besmrtnim da učini. Pet operacija mozga, bezbroj terapija, eksperementalnih ljekova, novih prvi put otvorenih protokola, toliko istraživanja…”-navela je Evina majka.

Eva je, kako je saopštila njena majka, preminula 31. decembra, a na Badnji dan dovezena u Podgoricu, gdje je i sahranjena.

”Eva je znala da Deda Mraz ne postoji i nije sačekala poklon tog prevaranta… Vratila se zauvijek baš na Badnji dan u Podgoricu gdje smo pustili njeno tijelo da počiva u miru i danas se na ovaj veliki hrišćanski praznik Eva iskrenije od svih nas grešnih sa anđelima raduje i smije”-navela je ona.

Podsjetimo da je, kada se Evi u februaru 2018. tumor vratio, prvi put je iskorišćen novac prikupljen tokom crnogorskog Teletona i 12.568 eura je otišlo za Evu Velimirović.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *