Home / ŽIVOT + / Showbiz / KRAJ BAJKE! Jelena i Duško se RAZVODE? Ovo je fudbaler sa kojim se dopisuje Jelena Karleuša!

KRAJ BAJKE! Jelena i Duško se RAZVODE? Ovo je fudbaler sa kojim se dopisuje Jelena Karleuša!

Fudbaler Duško Tošić (33) veoma mirno je prokomentarisao porodičnu svađu koja je izbila u domu na Dedinju kada je otkrio u telefonu svoje supruge Jelene Karleuše poruke drugog muškarca, svog bosanskog kolege Ognjena Vranješa (29).

“Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je!” rekao je Duško Tošić.

Na pitanje da li će uspeti da prebrodi bračne probleme i ljubomoru, kratko je poručio: “Ne želim da komentarišem. Pozdrav!”

FOTO: DADO ĐILAS/ANA PAUNKOVIĆ

Duško Tošić je po povratku iz Kine, gdje igra za Guangdžou, posumnjao da se Karleuša dopisuje sa drugim muškarcem, zbog čega joj je zaplijenio mobilni. U njemu je našao poruke od Ognjena Vranješa koje su ga razbjesnele, pa je preko telefona pozvao svog bosanskog kolegu da oči u oči raščiste situaciju.

Vranješ mu je u prvoj izjavi za medije posle izbijanja afere poručio da je on “s one strane Drine” (iz Bosne, prim. nov), a “ne sa ove” (iz Srbije, prim. nov), “gde su šatro mangupi”. “Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima!”, rekao je Vranješ.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Kurir.rs/Blic

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com