Ko je MILAN FILIPOVIĆ, koga su UBILI I ISJEKLI NA DJELOVE? Pred Novu godinu krenuo je ka Švajcarskoj i onda mu se izgubio svaki trag - Volim Podgoricu

Ko je MILAN FILIPOVIĆ, koga su UBILI I ISJEKLI NA DJELOVE? Pred Novu godinu krenuo je ka Švajcarskoj i onda mu se izgubio svaki trag

Sestričina Milana Filipovića (52) iz Kuršumlije, koji je pronađen mrtav i iskomadan na djelove, objavila je potresnu poruku na Fejsbuku, kojom je opisala kakav je zaista on bio.

– Postoji jedan čovjek, koji je vjerujte mi na riječ najviše na svijetu volio svoju djecu. Vjerujte mi da je volio i pivo, najviše ono točeno, i rakiju, volio je neku čašicu rakije… Vjerujte mi volio je muziku. Slušali smo je zajedno dan-noć bez prestanka, i opet tako u krug. Vjerujte mi taj čovjek je volio jedan kombi bijele boje pa možda više i od svega ovoga sto sam vam nabrojala. Volio je žene… mnogo je volio žene, ali jedna je bila nezamjenjiva. Vjerujte mi na riječ, volio je i mene… ko bi rekao da će takav čovjek da zavoli pored svih njih i mene. Taj čovjek je bio moj prijatelj, taj čovjek je za mene imao srca, strpljenja… Vjerujte mi taj čovjek je mene mnogo naučio. Vjerujte mi taj čovjek je zaslužio moju ljubav za cio život. Vjerujte mi, ja ga nikad neću zaboraviti! Hvala ti za sve! Vječna slava, čupavi moj! Voli te tvoje treće dijete zauvijek! – napisala je Nataša skrhana bolom.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Policija u Smederevu je uhapsila R. P. (43) i njegovu nevjenčanu suprugu S. P. (25), pod sumnjom da su ubili a potom isjekli na komade Milana Filipovića (52) iz Kuršumlije.

Prema nezvaničnim saznanjima uhapšena žena je priznala učestvovanje u zločinu. Ona je ispričala da je Milan zbog nje došao u Smederevo, ali nije priznala ubistvo.

Prema njenim tvrdnjama zločin je počinio muškarac sa kojim je bila u vezi.

Kako je ispričala, on je Milana udario lopatom, nakon čega je ona napustila stan u kojem je živjela sa ubicom i nije se pojavljivala naredna tri dana i ne zna šta se sve događalo.

Milan je prije Nove godine krenuo je ka Švajcarskoj i usput mu se gubi svaki trag.

kurir.rs

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com