OTVOREN AERODROM U PODGORICI: Za Beograd dva aviona večeras. Snijeg zarobio putnike koji od jutros čekaju! (FOTO) - Volim Podgoricu

OTVOREN AERODROM U PODGORICI: Za Beograd dva aviona večeras. Snijeg zarobio putnike koji od jutros čekaju! (FOTO)

Aerodrom u Golubovcima je otvoren za saobraćaj u 19:00 časova.

Aerodrom u Podgorici zatvoren je ranije danas za saobraćaj zbog jakih sniježnih padavina.

Portparolka Aeordroma Crne Gore, Milica Babić, rekla je da u 19:45 avion Montenegro Erlajnsa leti za Beograd, a nakon toga se očekuje i drugi let za glavni grad Srbije, kompanijom Er Srbija.

Centralni dio piste Aerodroma u Podgorici očišćen je i očekuje se da će on biti otvoren za par sati, kako bi se realizovala dva leta za Beograd, kazala je portparolka kompanije, Milica Babić.

Otkazanani su letovi za Ljubljanu planirani za 14:30, 16:35 i 17:30 časova. Avion koji je u 14:25 iz Beograda trebalo da sleti u Podgoricu preusmjeren je za Tivat.

Jutros je otkazan let na liniji Podgorica-Beograd, planiran za 8:25 sati.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković izjavio je da je situacija u glavnom gradu, gde od sinoć pada snijeg, pod kontrolom.

-Ostajemo pripravni jer je najavljen pad temperatura u naredna 24 časa, tako da je sada važno ukloniti ostatke snijega sa saobraćajnica i trotoara kako ne bi došlo do formiranja leda. U svakom slučaju, stvari u glavnom gradu funkcionišu apsolutno normalno”, rekao je nakon obilaska terena Vuković.

Poslednji veći snijeg u Podgorici pao je u februaru 2012. godine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com