Katnić zatražio raspisivanje MEĐUNARODNE POTJERNICE za Kneževićem - Volim Podgoricu

Katnić zatražio raspisivanje MEĐUNARODNE POTJERNICE za Kneževićem 

Specijalno državno tužilaštvo zatražilo je od policije da provjeri gdje se nalazi Duško Knežević i predložilo raspisivanje nacionalne potjernice, zvanično je saopšteno Danu iz Specijalnog tužilaštva.

“Imajući u vidu da se on trenutno nalazi u inostranstvu i da je nedostupan državnim organima te da ga policija ne može naći na adresi sa kojom tužilaštvo raspolaže, SDT će predložiti Višem sudu raspisivanje međunarodne potjernice”, saopšteno je Danu iz tužilaštva.

Knežević koji je predsjednik Atlas grupe izbjegao je hapšenje koje je naložila specijalni tužilac Lidija Vukčević samo nekoliko dana prije izdavanja naloga, kada je napustio teritoriju Srbije i on se trenutno nalazi u Londonu. Ukoliko crnogorski bezbjednosni organi budu raspisali međunarodnu potjernicu, problem oko eventualnog izručenja moglo bi da predstavlja to što Knežević ima i kiparski pasoš.

Kako je Danu potvrđeno, Knežević još nije označen kao organizator grupe koja se sumnjiči za pranje novca, niti je taj postupak završen. Tu istragu, koja još nije okončana, vodi tužilac Sanja Jovićević i njome su obuhvaćena 174 lica, a organizator te grupe još uvijek se vodi kao NN lice.

DAN

1 komentar

  1. Da hapsite ovog tajkuna i kriminalca sto hitnije! Neka se Interpol ukljuci, on se nalazi u Engleskoj. Fino, Interpolova crven a potjernica, pa ce zecki debeljko konacno da ode dje je i odavno zasluzio-u corku!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com