,,Milo, reče mi jedan čovjek da hoće da me hapse, a ti ne znaš ništa” - Volim Podgoricu

,,Milo, reče mi jedan čovjek da hoće da me hapse, a ti ne znaš ništa”

On je iznad jedne od fotografija na kojoj je Vito Korleone, napisao ”Kume, priča se da Perović i Ivanović hoće da mi otmu banku, molim te pomagaj” aludirajući na pisanja Informera iz 2014. o tome kako navodno osnivači Vijesti ulažu milione u Atlas banku

Knežević je objavio novi set fotografija na svom Instagram profilu, uz opis ”Milo, reče mi jedan čovjek da Katnić hoće da me hapsi, a ti ne znaš ništa o tome. Pomagaj”.

On je iznad jedne od fotografija na kojoj je Vito Korleone, napisao ”Kume, priča se da Perović i Ivanović hoće da mi otmu banku, molim te pomagaj” aludirajući na pisanja Informera iz 2014. o tome kako navodno osnivači Vijesti ulažu milione u Atlas banku.

Iznad jedne od fotografija na kojoj je Knežević sa Đukanovićevim savjetnikom Vladimirom Bebom Popovićem, piše ”Dobro si Đinđića savjetovao, no te nije slušao do kraja”.

Knežević je na Instagramu prethodno objavio i fotografiju sa natpisom‘’Dodim Katniću’’- povodom najave o raspisivanju potjernice koje je predložilo Tužilaštvo.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com