UHAPŠEN PODGORIČANIN: Upao u dva taksi vozila i opljačkao vozače! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Upao u dva taksi vozila i opljačkao vozače!

Policijski službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili dva razbojništva koja su počinjena juče i zbog sumnje da ih je počinio identifikovali i lišili slobode A.Đ. (37) iz Podgorice.

On je, kako se sumnja, počinio dva razbojništva 10.01.2019. godine, prvo oko 00,10 a drugo oko 00,50 časova, i to na isti način tako što je, pretvarajući se da mu je potrebna usluga taksi vožnje, pozvao taksi vozila dvije različite taksi firme a potom je, kada je ušao u vozila, u oba slučaja, biber sprejom isprskao vozače po licu. Od prvog vozača je na taj način, sumnja se, otuđio torbicu a od drugog novčanik sa novcem.

Službenici Jedinice kriminalističke policije za suzbijanje razbojništava CB Podgorica su odmah postupili po obje prijave i u kratkom roku, operativnim mjerama i radnja, rasvijetlili ova dva krivična djela.

Osumnjičeni A.Đ. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom državnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo.

1 komentar

  1. E sto ja nebih jedan od tih policajaca koji ga je hapsio mislim da bi mu to bilo posljednje sto je ikad uradio u zivotu, pa neka me kosta sluzbe i bilo cega bar ce me narod pozdravit

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com