Irena heroj dana u Americi: Moj cilj je bio samo da zgrabim dijete da ne bi otišlo na autoput (VIDEO) - Volim Podgoricu

Irena heroj dana u Americi: Moj cilj je bio samo da zgrabim dijete da ne bi otišlo na autoput (VIDEO)

Heroj dana u Americi je Irena Ivić iz Srbije. Ona je vozeći autobus, spazila osmomjesečnu djevojčicu pored puta, zaustavila vozilo i spasila je.

Prošlog mjeseca, Irena je vozila gradski autobus, kada je zapazilla dijete u benkici i bez obuće pored puta. Zaustavila je vozilo i uvela ga u autobus, gdje ga je jedna putnica utoplila, budući da je napolju bilo veoma hladno, a dijete očigledno dugo napušteno. Dijete je u Ireninom zagrljaju zaspalo dok su čekali nadležne službe.

Dijete je posle preuzeo otac, a kako se saopštila policija napolje ga je izvela majka koja je imala prihičke probleme. Irena kaže da bi uvijek i svugde pomogla.

Za Glas Amerike je govorila i tome kako je vaspitačica iz Srbije naučila da vozi kamion i autobus, i kako je uopšte stigla u SAD.

“Bila sam jako uplašena i nisam vjerovala da jedna majka može tako da pusti dijete na ulicu i da ne znaju gdje je. Mnogo sam bila loše raspoložena posle toga, nisam mogla da vjerujem da se takve stvari dešavaju. Moj cilj je bio samo da zgrabim dijete da ne bi otišlo na autoput i da ga dovedem u moj autobus. “, kazala je Irena objašnjavajući da je pozvala dispečera koji je dalje obavijestio o slučaju nadležne službe.

Ja sam samo uradila ono što sam osjećala i što sam trebala i što bih uvijek uradila – dodala je ona odgovarajući na pitanje kako gleda na publicitet koji je dobila nakon ovog slučaja.

Igrom slučaja je 2016. je konačna došla u Ameriku, vozila je i školski autobus, kamion a sada je zaposlena u javnom prevozu.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com