ONI SU NEODOLJIVI: Ova 3 muškarca su NAJVEĆI ZAVODNICI u horoskopu - Volim Podgoricu

ONI SU NEODOLJIVI: Ova 3 muškarca su NAJVEĆI ZAVODNICI u horoskopu

Tri znaka koja se izdvajaju od ostalih muškaraca jer su pravi, istinski šarmeri.

Bik

Žene teško da mogu da odelo njegovim zavodničkim sposobnostima. Iako je gotovo nesvjestan svoje senzualnosti, Bik spada u vrhunske zavodnike. Ključni adut mu je spontanost, a u krevetu poznaje sva umijeća Kamasutre, iako je nikada nije ni pročitao. Ovaj znak umije da priredi vatromet emocija i pažnje. On će vam pružiti takav doživljaj da ćete se osjetiti veoma posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvjesno privuku i one koje ne bi željeli.

Blizanci

Njegov osmjeh razoružaće svakoga, a uvijek će se truditi da se drugi oko njega osećaju dobro. Oni su kraljevi šarma, retko koja bi im mogla odoljeti. Oni uživaju u igri zavođenja, vole dobru komunikaciju,a uvek imaju neku zanimljivu priču, čime i osvajaju suprotni pol. Nikada “ne pucaju” na seks kao prioritet, već na intelekt, po čemu se i izdvajaju iz mase, a svojim pozitivnim stavom vrlo lako vežu za sebe onu koju su zacrtali.

Škorpija

Škorpijom vlada fatalna planeta Pluton. Ovog muškarca je teško ne primijetiti. Njegov zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud ne mogu vas ostaviti ravnodušnom. Ovo je znak koji duboko osjeća i njegova intuicija je izražena do te mjere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a s obzirom na to da je u emotivnom smislu veoma predan uživaće da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njegovo umijeće vođenja ljubavi ostaje za pamćenje.

Super žena

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com