Home / ŽIVOT + / Zabava / Andrija Milošević izgleda BOLJE NEGO IKAD: Sada je otkrio kako je za godinu dana SMRŠAO 20 KILOGRAMA

Andrija Milošević izgleda BOLJE NEGO IKAD: Sada je otkrio kako je za godinu dana SMRŠAO 20 KILOGRAMA

Šarmantni glumac oduševio je obožavateljke novim izgledom. Iako mu obožavateljki, zahvaljujući njegovoj harizmatičnoj pojavi, sigurno nikada nije nedostajalo, sada ih ima još i više.

Foto: andrijamilosevic_official/Instagram, screenshot

Andrija Milošević za manje od godinu dana izgubio je nevjerovatnih 20 kilograma. Ako ste pomislili da je tajna u nekakvoj rigoroznoj dijeti, gadno ste se prevarili.

Kako je i sam istakao, još krajem septembra potpuno se prepolovio.

“Još se navikavam da mi je ostalo pola mene meni, a ono drugo pola otišlo sebi”, napisao je tada glumac uz fotografiju koju je objavio na Instagramu, a nije trebao dugo čekati da komplimenti krenu stizati sa svih strana.

Foto: andrijamilosevic_official/Instagram, screenshot

Sada je otkrio i tajnu svoje transformacije.

“Samo malo promijenite ishranu, promijenite način života i to je to. Ne jedite tešku, masnu hranu, šećere…”, izjavio je gostujući u emisiji “Ami G Show”.

Ponudio je i dodatno objašnjenje.

“Ne treba da držite dijete, prevare… Dijeta vam ni u čemu neće pomoći. Ne idite na dijete nego idite kod ljudi koji će vam propisati kako da se hranite cijeli život”, rekao je Andrija.

(Index.Hr)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com