Molimo se da BEBA PREŽIVI, biće nam sjećanje na Jovanu i Stefana: Porodica preminule porodilje neutješna - Volim Podgoricu

Molimo se da BEBA PREŽIVI, biće nam sjećanje na Jovanu i Stefana: Porodica preminule porodilje neutješna

Saša Milenković, otac nastradale Jovane i povrijeđene Teodore Milenković, kaže da se moli Bogu da njegov unuk preživi. 

– Roditelji su mu poginuli, a on ih nije ni vidio. Spremali smo se da proslavimo rođenje unuka, a u nedelju mu sahranjujemo majku, moju stariju ćerku Jovanu -rekao nam je Saša, pokušavajući da čvrstim stavom sakrije veliku bol.

Prema riječima Jovanine i Teodorine tetke Jasmine Golubović, ona je predložila da bebu nazovu Srećko, jer je preživio nesreću. Spasao se i pobjegao od smrti. Ne postoji gore niti grđe. Ali, njegov otac Stefan je htio da se zove Vuk – ispričala je ona za Blic.

Jovana Milenković, Foto: Facebook/Jovana Milenković

Jasmina Golubović strahuje kako će Teodora prihvatiti da je izgubila stariju sestru i zeta.

– Teodora se toliko radovala Jovaninoj trudnoći. Umjela bi da joj poljubi stomak i da onda osjeća trzaj bebe kao neki odgovor – priča Jasmina. – Mališan se spasao od smrti, ali, eto, nije vidio roditelje, nisu ni oni njega – kroz plač govori Jovanina i Teodorina tetka Jasmina. – Svi se pitamo šta bi bilo da nisu baš u tom trenutku krenuli ka Kruševcu, ali sudbina je htjela da sjedne baš iza svog Stefana i da oboje nastradaju!

Baka Nadežda Milenković kaže za Novosti da je sanjala unuku Jovanu. Starica je brinula o Jovani i Teodori, kako bi pomogla sinu Saši, koji je prije 15 godina postao samohrani otac.

– Sanjam je kao da ulazi u sobu i pitam kako je beba, da nije gladna, ona odgovara da se pobrinula za to – govori nam baka Nadežda.

Vatrogasci na mestu nesreće, Foto: Printskrin/RTS

Porodica Milenković pokušava na sve načine da od Teodore, koja se od posljedica sudara oporavlja u Opštoj bolnici u Kruševcu, sakrije istinu o stradanju sestre Jovane.

– Telefon nije kod nje, sve je to negdje ostalo u kolima, reći ćemo joj kada bude bila spremna, mislim da još nije trenutak – kaže otac.

BEBA NA APARATU ZA DISANJE, ŽIVOTNO UGROŽENA

Beba je trenutno na odjeljenju neonatologije u kragujevačkom Kliničkom centru. Priključena je na aparat za disanje i dalje je životno ugrožena. Pojedini parametri su, prema riječima lekara stabilizovani, ali prognoze o daljem razvoju stanja djeteta još ne mogu da se daju.

Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu predložilo je sudu određivanje pritvora vozaču autobusa J. B. (37) iz okoline Kruševca zbog sumnje da je izvršio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

 

1 komentar

  1. There are certainly plenty of particulars like that to take into consideration. That could be a nice level to deliver up. I offer the thoughts above as basic inspiration however clearly there are questions just like the one you bring up the place the most important thing shall be working in sincere good faith. I don?t know if finest practices have emerged around issues like that, however I am positive that your job is clearly recognized as a good game. Both girls and boys really feel the affect of just a second’s pleasure, for the remainder of their lives.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com