SKANDAL NA KOSOVU! MINISTAR ŠVERCUJE SRPSKU ROBU: Krijumčari se preko Crne Gore a Tači, Haradinaj i Veselji sve znaju! - Volim Podgoricu

SKANDAL NA KOSOVU! MINISTAR ŠVERCUJE SRPSKU ROBU: Krijumčari se preko Crne Gore a Tači, Haradinaj i Veselji sve znaju!

Poslanik Inicijative za Kosovo Milaim Zeka izjavio je da je jedan od kosovskih ministara uključen u krijumčarenje robe iz Srbije kroz Crnu Goru nakon što je uvedena taksa od 100 odsto.

 

Ne spominjući imena, zastupnik Zeka naglasio je da su tri čelnika institucija, Ramuš Haradinaj, Hašim Tači i šef Skupštine, Kadri Veselji, svjesni tih informacija.

 

„Ministar pravosuđa i mnogi drugi ministri pokazuju licemjerje na sastanku vlade. Plaćeni su da ne lažu građane. Na temelju informacija Policije i Obaveštajne agencije Kosova i međunarodnih institucija, postoje vrlo poznati ljudi, a među njima i ministri koji su 100 oodsto poreza pretvorili u njihovo poslovanje. Znamo da su druge političke stranke obavljale takve poslove sa Srbima u sjevernoj Mitrovici“, izjavio je on za T7, prenosi „Indeks onlajn“.

 

Dalje Zeka ističe kako je vrlo zabrinjavajuće za kamione da iz Srbije uđu u Crnu Goru. „… A kada dođu na Kosovo, oni postavljaju tablice Crne Gore, navodno kao da su sa Kosova. Vjerujem da premijer ima te informacije, predsjednik i predsjednik parlamenta“, izjavio je Zeka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com