Home / NOVOSTI / Hronika / KNEŽEVIĆ PORUČIO: Sve što znam znaće sva Crna Gora

KNEŽEVIĆ PORUČIO: Sve što znam znaće sva Crna Gora

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević kazao je da će sve što zna znati svi u Crnoj Gori, kao i da neće lako pustiti da mu preotmu poslovni sistem i imovinu njegove kompanije.

On je Danu rekao da bez borbe ne pristaje da postane plijen progona “prve familije”, koja kako tvrdi Knežević, želi da se domogne svega što je Atlas grupa stvorila.

“Sve što znam znaće svi u Crnoj Gori i na Zapadu. Moj jedini interes je da mene i sve ostale koji se bave preduzetništvom puste da radimo na miru i da stvaramo i za sebe i za sve ostale”, izjavio je Knežević.

Prema riječima Kneževića njegov jedini cilj je da ko god je na vlasti omogući adekvatan ambijent za poslovanje i stvori uslove za pravnu sigurnost.

“Ovdje se, nažalost, stvara ambijent u kojem je bilo kome, uz pomoć zastrašivanja, specijalnog tužioca i dijela pravosuđa i policije, moguće oteti sve ako je zapalo za oko nekome iz klana oko najmoćnijih političkih figura”, rekao je on.

Knežević je ranije je optužio glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da je pokušao da ga poveže sa slučajem pokušaja terorizma i da je zato tada uhapsio vozače njegove Atlas banke zbog sumnje da su pokušali da operu 100.000 eura na šalterima te banke. Knežević je u međuvremenu saopštio da je taj novac bio namijenjen za finansiranje DPS-a i da ima dokaz za porijeklo novca.

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević i četvoro njegovih saradnika terete se da su sa računa Invest banke Montenegro IBM na račune povezanih kompanija u okviru Atlas grupe prenijeli 17 miliona eura.

Za Duškom Kneževićem raspisana je nacionalna potjernica jer je nedostupan Specijalnom državnom tužilaštvu.

DAN

One comment

  1. Hohohoho, raspad DPS je poceo . Narode uzivaj !!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *