Home / NOVOSTI / Hronika / UHAPŠENO ČETVORO PODGORIČANA: Presreli sugrađanina, ubacili u vozilo pa ga onda zlostavljali!

UHAPŠENO ČETVORO PODGORIČANA: Presreli sugrađanina, ubacili u vozilo pa ga onda zlostavljali!

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku identifikovali i lišili slobode četiri lica za koja se sumnja da su počinila krivično djelo protivpravno lišenje slobode i krivično djelo zlostavljanje.

Naime, službenici CB Podgorica su, 12. januara 2019. godine, lišili slobode H.Š. (32), N.Š. (47), S.A. (29) i N.B. (19), sva lica iz Podgorice, zbog sumnje da su počinili krivično djelo protivpravno lišenje slobode i krivično djelo zlostavljanje na štetu L.R. (35) iz Podgorice. Oni su, kako se sumnja, ova krivična djela počinili 12. januara 2019. godine oko 18,00 časova, u naselju Konik, na način što su vozilom marke „Citroen“ presreli oštećenog L.R. i upotrebom fizičke snage ga ubacili u vozilo. Prilikom vožnje osumnjičeni su, sumnja se oštećenog fizički zlostavljali i udarali ga u predjelu lica. Potom su ga, kako se sumnja, doveli u kuću i nastavili da ga fizički zlostavljaju, na način što su ga udarali stisnutim pesnicama u predjelu glave i tijela i zadajući mu dvije opekotine od žara cigarete, uz prijetnju da će ga ukoliko ne otuđi novac iz jedne kladionice lišiti života, nakon čega su ga pustili da ide.

L.R. se javio u Urgentni blok KCCG gdje mu je ukazana medicinska pomoć i konstatovane lake tjelesne povrede.

Službenici podgoričke policije su intenzivnim mjerama i radnjama identifikovali osumnjičena lica i lišili ih slobode istog dana kada su ova krivična djela počinjena.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da mu se ova lica privedu uz krivičnu prijavu radi daljeg postupanja.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *