Veljku (17) nerazdvojni prijatelj zario nož u srce, i to na mjestu gdje su se IGRALI KAO DJECA - Volim Podgoricu

Veljku (17) nerazdvojni prijatelj zario nož u srce, i to na mjestu gdje su se IGRALI KAO DJECA

Maloljetnog Veljka V. (17) iz Laćarka kod Sremske Mitrovice ubio je drugar iz djetinjstva Dušan M. (18) i to na igralištu gdje su zajedno odrastali. Poznanici obojice pričaju da je Dušan nakon što je ubo Veljka u grudi, shvativši šta je uradio, odmah počeo da doziva pomoć, policiju i članove svoje i Veljkove porodice.

Užasan prizor mještani Laćarka i danas zatiču na mjestu gdje se dogodila svađa koja je kulminirala i završila se tragičnim ishodom. Svijeće u znak poslednjeg pozdrava i mrlje od krvi na mjestu gdje je Veljko ležao ostali su da svjedoče o kobnoj noći u kojoj su se posvađala dva drugara iz djetinjstva, od kojih jedan nije dočekao jutro.

Veljko V.FOTO: FACEBOOK
Veljko V.
FOTO: RAS SRBIJA

Isti dječak za “Novosti” priča da je Dušan, vidjevši šta je uradio, dovukao povrijeđenog do ograde i počeo da doziva u pomoć. Unezvijereno je dozivao policiju, ljekare, ukućane obojice…

Pamte ih kao nerazdvojne

I u ovom malom mjestu, Veljka i Dušana pamte kao nerazdvojne drugare zbog čega nikom nije jasno šta je moglo dovesti do ovakve tragedije.

Na mjestu zločina, u međuvremenu, uprava Fudbalskog kluba Radnički iz Sremske Mitrovice i Veljkovi drugari sa kojima je trenirao, upalili su svijeće i ostavili fudbalsku loptu u znak poslednjeg pozdrava za njihovog golmana Veljka.

Takođe, od Veljka se najbliži prijatelji ali i članovi porodice pozdravljaju srceparajućim objavama na Fejsbuku.

– Druže moj, počivaj u miru. Nikada te nećemo zaboraviti. Voli te brat – podijelio je jedan od Veljkovih drugova na ovoj društvenoj mreži.

Osim njega, bolne riječi podijelio je i Veljkov neutješni stric Nenad, pitajući se kako će dalje bez njega.

– Joj tugo naša, nema sreće bez tebe dok dišemo, umrijećemo sa tugom i suzama… Duša naša čista i nevina… Nema tebe, nema ni nas više. Mirno spavaj strikino oko najljepše i čekaj nas. Sunce naše, zašto nam više ne sijaš, zašto te ugasiše tako rano – neke su od objava Veljkovog strica koje slamaju srca.

FOTO: FACEBOOK

Uz to, simpatizeri Partizana iz ovog malog vojvođanskog mjesta napravili su fotografiju sa Veljkovim likom i grbom tog kluba, koju su mnogi njegovi prijatelji postavili kao profilnu fotografiju.

Policija je odmah po dolasku na lice mjesta privela Dušana M. koji je zario nož u Veljkovo srce. Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati i uz krivičnu prijavu biće saslušan u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici. Ubijeni tinejdžer nije poznat policiji od ranije, dok njegov ubica jeste, ali po sitnim prekršajima.

Novosti/Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com