Nekad ga tražili Mančester i Arsenal, danas stiže u Budućnost - Volim Podgoricu

Nekad ga tražili Mančester i Arsenal, danas stiže u Budućnost

Holanđanin Džeron Lumu (23) je novi fudbaler Budućnosti.

Krilni igrač koji je prošao mlađe holandske selekcije i bio najmlađi strijelac u istoriji Viljema II, dolazi iz druge rumunske lige, iz Petrolul Ploeštija.

Lumu je ne tako davno bio veliki talenat, sa 16 godina je debitovao u prvenstvu Holandije, engleski mediji su pisali da ga budno prate Mančester junajted, Arsenal, Aston Vila i Fulam…

Očito je, međutim, da je Lumu negdje pogriješio, čim je od velikog talenta i šampiona Evrope sa kadetskom selekcijom Holandije 2012. godine, došao do druge rumunske, a sada i prve crnogorske lige… Lumu, čiji je otac iz Konga, a majka sa Surinama, iz Viljema je, umjesto u Englesku, pošao u Bugarsku, u Ludogorec.

Za četiri godine je promijenio šest klubova – vraćao se u domovinu (Herenven, Dodreht), bio u Austriji (Sent Polten), Turskoj (Samsun), a prije Rumunije stigao je čak i u Indiju (Delhi Dinamo)… Prije Lumua, u Budućnost su došli napadač Aleksandar Vujačić, defanzivac Periša Pešukić i vezista Miloš Raičković. Otpala je mogućnost angažovanja Damira Kojaševića, koji je potpisao za niški Radnički.

Izvor: Vijesti

1 komentar

  1. Thank you for sharing excellent informations. Your site is very cool. I am impressed by the details that you’ve on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What a great web site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com