Podgoričanin sproveden u ZIKS - Volim Podgoricu

Podgoričanin sproveden u ZIKS

Podgoričanin Danko Bakrač (40) sproveden je juče u istražni zatvor nakon što mu je sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio pritvor do 30 dana. On je uhapšen prilikom pokušaja transporta 207 kilograma marihuane.

Nakon hapšenja Bakrača, iz policije je saopšteno da je taj Podgoričanin u vozilu „nisan” podgoričkih tablica prevozio više od 200 kilograma marihuane.
Njega je policija zaustavila u Ulcinju, na Velikoj plaži, u blizini hotela „Imperija”. Očevici tvrde da je Bakrač pokušao da pobjegne policijskim patrolama, pri čemu je više puta svojim vozilom udario u policijske automobile. Kada je udario u drugo policijsko vozilo, zaustavljen je i uhapšen. Dok je Bakrač pokušavao da probije policijsku blokadu, lakše su povrijeđena dvojica policajaca, a na jednom policijskom vozilu je pričinjena veća materijalna šteta. Povrede je zadobio i Bakrač, koji je inače profesionalni reli vozač.

(Dan)

1 komentar

  1. Wonderful paintings! That is the kind of information that are meant to be shared across the web. Disgrace on the seek for no longer positioning this submit upper! Come on over and visit my website . Thanks =)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com