SA DUŠKOM SE SVAĐAM NA KRV I NOŽ, A KAD SE UPALE KAMERE, MI SE FOLIRAMO! SVE JE SAMO FARSA, A TEBE VOLIM: Nove skandalozne poruke Karleuše i Vranješa! (FOTO) - Volim Podgoricu

SA DUŠKOM SE SVAĐAM NA KRV I NOŽ, A KAD SE UPALE KAMERE, MI SE FOLIRAMO! SVE JE SAMO FARSA, A TEBE VOLIM: Nove skandalozne poruke Karleuše i Vranješa! (FOTO) 

Jelena Karleuša usred porno skandala spakovala je kofere i otišla kod muža Duška Tošića u Kinu, te potvrdila pisanje Kurira da je kod fudbalera hitno otputovala.

Međutim, skandal i dalje drži čitavu Srbiju na nogama, posebno otkako se pojavila nova tura spornih fotografija i poruka od prije nekoliko mjeseci, u čiji posed smo došli (brojevi telefona poznati redakciji). U tim porukama pjevačica Vranješa, kako se navodi, uvjerava da između nje i Tošića vlada bratska ljubav, te da su njih dvoje godinama zapravo postali medijska farsa.

“Ja se sa Duškom svađam na krv i nož, ali kad se upale kamere, mi se foliramo”, poslala je ona, pa dodala:

“Ja sam javna ličnost. To je farsa za medije”.

 

FOTO: KURIR

 

S druge strane, ona tvrdi da Ognjena voli, pa mu detaljno objašnjava šta bi voljela da mu radi u krevetu.

“Najsrećnija sam bila kada si me vozio. Kad smo se šetali, kada smo se držali za ruke. Kad smo išli u šoping, kad smo se slikali, kad sam skakutala pored tebe bosa i srećna. Ja ne znam šta da radim”, piše u poruci.

 

FOTO: KURIR

“Ja njega doživljavam kao prijatelja, brata, dio porodice… nema tu onoga što imamo ti i ja”, piše misleži na Duška Tošića.

 

FOTO: KURIR

Sudeći prema ovim porukama par je bio u kompleksnom odnosu, koji se sastojao kako od lijepih pa tako i od ružnih stvari i nesuglasica.

Jelena Karleuša nekoliko puta se oglasila u javnosti sa tvrdnjom da joj je sve namešteno, da su slike foto-montaža i da je Ognjen proganja. Zbog toga su je mnogi fanovi na društvenim mrežama pitali zbog čega se uopšte dopisivala sa Vranješom i zašto ga nije blokirala kada joj je slao eksplicitni sadržaj.

Podsjetimo, skandal o kom bruji Srbija je krenuo je na Božić kada je objavljeno da će se JK i Duško Tošić razvesti zbog svađe koja je uslijedila zbog poruka koje je fudbaler našao u njenom telefonu, zbog čega ga joj je i uzeo. Njih dvoje su ubrzo ovo demantovali, ali tu nije bio nevoljama kraj.

Eksplicitne fotografije koje su počele da kruže internetom zapalile su cio region, a na njima JK pozira u vrelom izdanju dok se na Fejstajmu dopisuje sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Slike su otkile intimne djelove pjevačice, ali i Ognjena koji uživa gledajući je kako se samozadovoljava.

Uslijedile su žestoke reakcije svih aktera ove afere, a kako bi se sklonila od medijske hajke, Karleuša je hitno sa svoje dvije ćerke otputovala kod svog supruga Duška u Kinu.

Inače, Karleuša tvrdi da se na spornim fotografijama ne nalazi ona, već da je u pitanju fotomontaža. Bosanski fudbaler sa druge strane, tvrdi da je, sve što je iznio, istina.

Kurir.rs

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com