Traga se za sinom Ljubiše Buhe Čumeta, udario policajca pa mu prijetio automatskom puškom - Volim Podgoricu

Traga se za sinom Ljubiše Buhe Čumeta, udario policajca pa mu prijetio automatskom puškom

Po nalogu srpskog tužilaštva, policija intenzivno traga za Boškom Buhom, sinom prvog svjedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta koji je u zatvoru zbog više krivičnih djela.

Tanjugu je u tužilaštvu rečeno da mlađi Buha nije dostupan i da je za njim potraga u toku.

On se sumnjiči da je prije dva dana na Obilićevom vencu kolima udario jednog policajca koji nije bio na dužnosti, a potom mu je prijetio automatskom puškom.

Mediji su prenijeli da je policajac prilikom udara “tojote korole” prošao sa lakšim tjelesnim povredama, a osumnjičeni se udaljio sa mjesta nezgode.

Nakon desetak minuta, Buha se vratio vozilom “audi A8” i tom prilikom ponio sa sobom automatsku pušku koju je uperio u pravcu policajca, naveli su mediji.

Neposredno posle toga se povukao sa lica mjesta.

2 komentara

  1. Can I just now say what relief to discover somebody who really knows what theyre speaking about on-line. You definitely have learned to bring a challenge to light and produce it critical. The diet need to check out this and can see this side on the story. I cant believe youre no more well-liked when you absolutely possess the gift.

  2. The when I read a weblog, I’m hoping which it doesnt disappoint me approximately this. After all, Yes, it was my method to read, but When i thought youd have something interesting to say. All I hear can be a number of whining about something you could fix if you werent too busy in search of attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com