JOVANOVIĆ PRIZNAO DA JE PUCAO! - Volim Podgoricu

JOVANOVIĆ PRIZNAO DA JE PUCAO!

Cetinjanin Taso Jovanović (41) priznao je juče da je prije dva i po mjeseca pucao u sugrađane Aleksandra Sašu Jabučanina (45) i Neđeljka Perovića (49).

On je to rekao pred višom državnom tužiteljkom Majom Jovanović.

Nakon dvomjesečnog bjekstva, Jovanović se juče nakon dvomjesečnog bjekstva, predao Višem državnom tužilaštvu, u koje je oko 10 časova došao u pratnji svog branioca, advokata Borivoja Đukanovića.

Đukanović je “Vijestima” rekao da je okrivljeni Jovanović potvrdio navode koji su mu naredbom o sprovođenju istrage stavljeni na teret.

“U ovoj fazi postupka bilo bi profesionalno neozbiljno stvarati bilo kakve okvire, činjenične i pravne. U tom pravcu istraga će dati konkretne rezultate. Nije istina da je okrivljeni Taso Jovanović lišen slobode i priveden Višem državnom tužilaštvu. Došao je bez privođenja i u prisustvu svog branioca iznio odbranu”, rekao je Đukanović.

Tužiteljka Jovanović nakon saslušanja Cetinjaninu je odredila zadržavanje do 72 sata, kazao je Đukanović.

“Okrivljeni Jovanović sjutra će biti priveden sudiji za istragu podgoričkog Višeg suda, koji će dalje odlučiti o predlogu za određivanje pritvora”, rekao je on juče.

Jovanović je osumnjičen da je 5. novembra 2018. godine na Cetinju, iz vatrenog oružja teško ranio Jabučanina, a lakše Perovića.

Hici su Jabučanina pogodili u predjelu grudnog koša, trbuha i lijeve ruke, a Perovića u predjelu karlice.

Policija je par dana kasnije saopštila da Jovanovića sumnjiče za teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu Jabučanina i Perovića.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com