STIJEPOVIĆ NAKON SASLUŠANJA: Poštujem zakone, šta je istina utvrdiće nadležni - Volim Podgoricu

STIJEPOVIĆ NAKON SASLUŠANJA: Poštujem zakone, šta je istina utvrdiće nadležni

Bivši gradonačelnik Podgorice i visoki funkcioner Demokratske partije socijalista Slavoljub Stijepović, koji je danas saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu zbog snimka koji je objavio optuženi predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević, kaže da u interesu postupka ne može komentarisati detalje slučaja do njegovog okončanja. Napominje da poštuje zakone Crne Gore, te da nadležnim organima ostavlja da ispitaju šta je istina.

Stijepović je danas saslušan zbog snimka koji je Knežević nedavno dostavio medijima na kome se vidi kako Stijepoviću daje koverat, i govori da “tu ima ukupno 97.500 eura”.

Stijepović za CdM napominje da je od početka tvrdio da ovaj slučaj treba da dobije zvanični epilog.

“Tu sam i dostupan sam da kod relevantnih organa ispričam šta je istina o svemu ovome. U Crnoj Gori nema nedodirljivih i ja ne namjeravam nigdje da idem, tu sam i spreman da odgovorim na sva pitanja koja nadležni organi imaju. Ja poštujem zakone ove zemlje kao i do sad i nadležne organe, što smatram da je jedini odgovoran odnos prema čitavom slučaju i crnogorskoj javnosti, a šta je istina utvrdiće se u postupku”, odgovorio je Stijepović.

Knežević i četvoro njegovih saradnika terete se da su sa računa Invest banke Montenegro IBM na račune povezanih kompanija u okviru Atlas grupe prenijeli 17 miliona eura.

Za Kneževićem je raspisana nacionalna potjernica jer je nedostupan Specijalnom državnom tužilaštvu. Nakon određivanja pritvora, stekli su se uslovi da Specijalno tužilaštvo traži da Viši sud za Kneževićem raspiše međunarodnu potjernicu.

Knežević se nalazi u Londonu i nedostupan je državnim organima.tijepo

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com