ČETVORO ODVEO U SMRT SA 160 NA SAT: Bježali od policije posle krađe, pa sletjeli u liticu! - Volim Podgoricu

ČETVORO ODVEO U SMRT SA 160 NA SAT: Bježali od policije posle krađe, pa sletjeli u liticu! 

Četvoro srpskih državljana poginulo je juče neposredno posle krađe u blizini naselja Alvinjano, u okrugu Kazerta na jugu Italije, dok je pokušavalo da umakne policijskoj patroli! Vozač „škode karavan” je četvoricu od petorice putnika odveo pravo u smrt kada je brzinom od oko 160 kilometara na sat vozilom sletio s puta. Jedan od njih je uspio da izađe, ali ga je neposredno posle toga usmrtio kamion koji je naišao. Peti čovjek je prebačen u bolnicu, gdje mu je ukazana pomoć.

Filmska potjera se okončala tragično na magistralnom putu u blizini tog grada, jer su naši zemljaci odbili da se zaustave na zahtjev policijske patrole iz grada Teleza Terma, iz okruga Benevento, koja je procijenila “da su sumnjivi”.

“Svi su bili u „škodi karavan”, koju je presrela policijska patrola iz Teleze Terme. Nakon dvadesetak kilometara potjere, automobil je sletio s puta i četvorica od njih petorice su poginula. Jednog je usmrtio kamion po izlasku, dok je od četvorice zarobljenih u prevrnutom automobilu samo jedan preživio. Morali su da intervenišu vatrogasci da bi izvukli teško povrijeđenog i tri tijela. Policija pokušava da identifikuje žrtve, sumnjaju da je riječ o grupi provalnika koja je krala u gradovimo Benevento i Avelino”, preneli su italijanski mediji navodeći da su neposredno prije prevrtanja izbjegli direktan sudar.

“Automobil je u jednom trenutku prešao u suprotnu kolovozonu traku i za dlaku izbjegao da se zakuca u kamion koji mu je dolazio u susret. Uspeli su da izbjegnu direktan sudar, ali je škoda karavan posle toga sletjela sa puta pravo na liticu. Lakše su povrijeđena i dva policajca koji su učestovali u poteri”, prenose lokalni mediji.

(Volim Podgoricu/Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com