KRVAVA MARINA ZLOSTAVLJALA LJUBAVNIKE: Lomila im prste, palila ih i pucala na njih! - Volim Podgoricu

KRVAVA MARINA ZLOSTAVLJALA LJUBAVNIKE: Lomila im prste, palila ih i pucala na njih!

Marina Bečanović, koja je uhapšena zbog brutalnog ubistva Petra Petrovića (67) iz sela Brđani od Gornjeg Milanovca, nad kojim se godinama iživljavala, bila je i ranije u vezama tokom kojih je zlostavljala svoje partnere. Batine, prijetnje, mučenje, izrabljivanja, ali i spaljivanje, bila je po svemu sudeći svakodnevnica pomahnitale Marine.

Mještani sela Guncata kod Knića, gdje se 10. januara odigrao krvavi zločin u kom je Marina do srmti nožem ubadala Petrovića, za Marinu nemaju riječi hvale.

Marina BečanovićFOTO: RAS SRBIJA
Marina Bečanović
Tragediji koja je šokirala cijelu Srbiju prethodile su godine drame i zvjerstva, pričaju oni, u kojima je žrtva bio preminuli Petrović, ali i drugi muškarci. Kako su ispričali, ona ga je oduviek tukla i maltretirala, a prirodu njihove veze niko nije mogao da shvati, budući da su kod Marine dolazili i drugi muškarci.

Petar je, kažu, to njoj oduvijek zamjerao, te se pretpostavlja da je i do ubistva došlo upravo zbog ljubomore.

Ipak, oni su otkrili da su Marinina zvjerstva bukvalno na svojoj koži osjetili i Petrovićevi prethodnici koji su se smjenjivali u Marininoj kući.

– Odmalena je dosta pila, a navodno je uzimala i lake droge. Često je mijenjala muškarce, a bila je i sa starcima, koje je iskorišćavala za pare. I druge svoje muškarce je mučila i tukla – pričaju njene komšije.

Jednom momku sa kojim je bila je navodno slomila prste, dok je drugog pokušala da ubije iz lovačke puške.

Takođe, po selu se priča i da je prije 15 godina pokušala da zapali svog oca.

Petar PetrovićFOTO: PRIVATNA ARHIVA
Petar Petrović

Ipak, najgoru sudbinu doživio je nesrećni Petrović koji je živio sa njom u kući i nad kojim se iživljavala dugi niz godina naočigled svih.

– Izvela bi ga u dvorište, pa bi ga podigla i iz sve snage bacila na zemlju. Dok bi se on previjao i jaukao, ona bi ga šutirala kao pomahnitala zvijer. Iz straha od nje nije smio da izađe iz kuće, na put, pa smo ga sve rjeđe viđali. Više puta je zvao policiju u pomoć. Oni bi je priveli, zadržali dan-dva, pa bi je ponovo pustili na slobodu – pričaju zaprepašćene komšije.

Oni su reporterima ispričali i da su ljekari koji su konstatovali smrt Petrovića kazali da takav prizor nisu vidjeli u životu, da je bio sav u modricama i da nema nijednog dijela tijela bez masnice, ogrebotine, ožiljka ili posjekotine.

– Marina ga je navodno prvo vezala i mučila. Sjekla ga je nožem i gasila mu cigarete po tijelu i na kraju isprebijala na smrt. Kažu da ga je udarala nekom hoklicom i da ga je zapravo usmrtila drvenom nogom te stolice – kažu mještani za Kurir.

Poslala poruku Petrovićevoj porodici

Nakon brutalnog iživljavanja i batinjanja, Marina je, da stvar bude još bizarnija, poslala poruku Petrovićevim najbližima. U njoj je, prema nepotvrđenim informacijama, napisala da je “sa njim završila” a onda i izjavila saučešće.

 

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com