Home / NOVOSTI / RAZNIJELI SU JE BOMBOM, A SADA SE UDALA ZA STRAHINJU: Ovo je prva zajednička fotka sa Stojanovićem, čovjekom zbog koga su DIGLI U VAZDUH MISICU MARBELJE!

RAZNIJELI SU JE BOMBOM, A SADA SE UDALA ZA STRAHINJU: Ovo je prva zajednička fotka sa Stojanovićem, čovjekom zbog koga su DIGLI U VAZDUH MISICU MARBELJE!

Bivša mis Marbelje u Španiji Olac Bilbao Gonzales koja je teško povrijeđena 11. avgusta prošle godine u stravičnoj eksploziji bombe u Zemunu, udala se se za Strahinju Stojanovića (29) koji je bio meta napada.

Ovu vijest objavila je Olac na svom instragramu, a ovo je inače prva slika u javnosti Strahinje Stojanovića.

Olac Bilbao Gonzales, podsjetimo, sa teškim povredama noge prevezena u KBC Zemun.

Početkom septembra puštena je na kućno liječenje, a pravo iz bolnice otputovala je u Španiju.

Posle dugotrajnih fizikalnih terapija, nekoliko operacija i konstantnog ležanja u bolničkoj postelji Olac se vratila u normalu.

Na meti napadača, bio je Strahinja Stojanović, koji je poznat policiji i više puta osuđivan, a nedavno je izašao iz zatvora. Jedno vrijeme je robijao u Holandiji.

FOTO: PRINTSKRIN FACEBOOK

Strahinja se, inače, pojavio i kao svjedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

Sumnja se da je Strahinja navodno bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

Strahinja se dovodio u vezu i sa ubistvom Miloša Vidakovića u Budvi. On je s Vidakovićem bio kum, pa se na suđenju Milošu Delibašiću pojavio kao svjedok.

Otac Strahinje Stojanovića, Paja, ubijen je 2015. kada su ga, takođe u Zemunu, ubice likvidirale sa nekoliko hitaca.

 

kurir.rs

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com