DF: Albanske zastave u Podgorici odgovor na susret sa Putinom - Volim Podgoricu

DF: Albanske zastave u Podgorici odgovor na susret sa Putinom

U susret dolasku albanskog predsjednika Ilira Mete u Crnu Goru po prvi put kao dio folklora imamo zajedno na ulicama Podgorice istaknute albansku zastavu i zastavu Crne Gore, ocijenio je Marko Kovačević, portparol Nove srpske demokratije.

Doček albanskog kolega onakav kakav nije bio ni za ijednog drugog, predstavlja odgovor na susret lidera Demokratskog fronta sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom u Beogradu ocijenio je Kovačević.

„Građani Crne Gore pred sobom imaju jasan izbor između otvorenih granica sa Srbijom i Republikom Srpskom, koje je predložio Demokratski front ili otvorenih granica i integracija sa Albanijom”, naveo je Kovačević.

On je naveo i da sada vidi da potreba za promjenom državnih simbola istinski postoji i da nije slučajno što postoje estetske sličnosti između zastava Crne Gore i Albanije. Kaže da je ovim ozvaničeno priklanjanje režima u Crnoj Gori velikoalbanskoj državnoj politici.

„ DF će istrajavati na svojoj politici očuvanja tradicionalne Crne Gore, dobrih odnosa sa Rusijom i otvorenih granica sa Srbijom i Srpskom”, naveo je Kovačević.

1 komentar

  1. Can I just say what a aid to seek out someone who really knows what theyre speaking about on the internet. You definitely know the way to carry a difficulty to mild and make it important. More people need to read this and perceive this aspect of the story. I cant imagine youre not more fashionable because you positively have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com