DF: Đukanović ukrasio ulice albanskim zastavama, evo zbog čega - Volim Podgoricu

DF: Đukanović ukrasio ulice albanskim zastavama, evo zbog čega

Režim u Crnoj Gori toliko je ogrezao u izdaji i mržnji prema svojoj istoriji i tradiciji da danas u susret dolasku albanskog predsjednika Ilira Mete u Crnu Goru po prvi put kao dio folklora, koji je naručio Milo Đukanović, imamo zajedno na ulicama Podgorice istaknute albansku i zastavu Crne Gore, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

Opredjeljenje Đukanovića da dočeka svog albanskog kolegu onako kako nije nijednog drugog,  predstavlja odgovor na susret lidera Demokratskog fronta sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom u Beogradu, ocjenjuju u toj koaliciji.

“Zastave Srbije i Rusije na ulicama Beograda toliko su zasmetale Đukanoviću da je riješio da kao odgovor ulice Podgorice ukrasi udruženim zastavama Albanije i Crne Gore. Valjda je sada potpuno jasno da Milo Đukanović nije predsjednik Crne Gore, već najobičniji pion u rukama onih čiji je interes stvaranje Velike Albanije na Balkanu”, navode u DF-u.

Ističu da građani Crne Gore pred sobom imaju jasan izbor između otvorenih granica sa Srbijom i Republikom Srpskom, koje je predložio Demokratski front, ili otvorenih granica i integracija sa Albanijom, što je najavio Edi Rama, a podržava Đukanović.

“Ovakav servilni odnos prema Albaniji, jasno pokazuje da je Đukanović izgubio kompas i da režim nema pravi odgovor na to što se sve više građana ove zemlje vraća izvornom identitetu i tradiciji Crne Gore. Takođe, činjenica da Demokratski front ima sjajne odnose sa Beogradom, Moskvom i Banja Lukom stvara kod Đukanovića potrebu da u svojim međunarodnim odnosima napravi pandan tome, pa je izbrao Albaniju i njenog predsjednika za tako nešto”, smatraju u Frontu.

Sada, kako kažu, vide da potreba za promjenom državnih simbola istinski postoji i da nije slučajno što postoje estetske sličnosti između zastava Crne Gore i Albanije.

“Ovim potezom Đukanovića ozvaničeno je priklanjanje režima u Crnoj Gori velikoalbanskoj državnoj politici. DF će istrajavati na svojoj politici očuvanja tradicionalne Crne Gore, dobrih odnosa sa Rusijom i otvorenih granica sa Srbijom i Srpskom i vjerujemo da ćemo tom politikom pobjediti Đukanovićev, Ramin i Tačijev velikoalbaski državni koncept koji se pokušava nametnuti Crnoj Gori”, poručuju iz DF-a.

 

TVCG

1 komentar

  1. Potpuno retrogradno saopstenje kao iz vremena dnevnika dps sa emilom 90 tih godina.
    Nidje dalje df nije mrdnuo.
    Vi iz df ne mozete nikoga da pobijedite.
    Ni uru i demokrate a vjerujte mi ni onoga Milacica i njegovu kombi stranku…
    Samo uz vas Milo,Migo ,Di Kej i slicni mogu do pobjede na izborima u ovu raspalu drzavu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com