Home / LJUDI / Heroji zajednice / Dragan je za svog vrijednog radnika napravio čitavu kuću: Ovakva priča ogrijaće svako srce (FOTO/VIDEO)

Dragan je za svog vrijednog radnika napravio čitavu kuću: Ovakva priča ogrijaće svako srce (FOTO/VIDEO)

Umjesto u kamp prikolici, pastir Dževad Đulan iz okoline Zenice dok čuva ovce imaće na raspolaganju pravu malu vilu, sa kupatilom, dnevnim boravkom, frižiderom, mašinom za veš… I to sve zahvaljujući svom gazdi Dragu Vukoviću, kojeg prijatelji od milja zovu Božijak.

Printskrin: Youtube/Srećko Stipović

Drago nije mogao da gleda svog radnika kako spava u kamp prikolici i za njega je, tako, priredio pravo iznenađenje.

Kućica je svečano otvorena, a stočari su organizovali i zabavu.

Printskrin: Youtube/Srećko Stipović

– Ovo je moj najsrećniji dan u životu. Dobio sam na korišćenje pravu bosansku vilu opremljenu sa svim potrebnim uređajima. Mogu se kao čovjek okupati nakon što namirim stoku u štali.Prezadovoljan sam i zahvalan svome direktoru Draganu koji me osigurao kao svog radnika – vidno uzbuđen izjavio je Dževad.

Printskrin: Youtube/Srećko Stipović

Danas, kako kaže njegov gazda Drago, i nije tako teško biti ovčar.

Drago, Printskrin: Youtube/Srećko Stipović

– Iako sam u početku posao sa ovcama shvatio kao hobi, danas je to preraslo u biznis od kojeg se može dobro živjeti. Kada sam vidio da Dževad odlično obavlja posao odlučio sam da za njega izgradim savremenu kuću sa svim uređajima. On brine o 350 ovaca vrlo dobro i zašto ne bi imao uslove dostojne čovjeka. Farma je među najsavremenijim u regionu, tako da danas i nije teško biti ovčar, iako mnogi bježe od ovog zanimanja – izjavio je Drago Vuković.

Printskrin: Youtube/Srećko Stipović

Flash.ba/ Srećko Stipović

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *