Ana (37) ima pet ćerki i sina koji je najmlađi: Ona je najljepša majka, a njena djeca uspješni đaci (FOTO) - Volim Podgoricu

Ana (37) ima pet ćerki i sina koji je najmlađi: Ona je najljepša majka, a njena djeca uspješni đaci (FOTO)

Po zanimanju je ekonomista, radila je kao trgovac 15 godina

Prelijepa Ana Spasić rođena je 26. aprila 1981. godine u Kragujevcu. Sa svojim suprugom ima šestoro djece i oni su dokaz da je ljubav prema porodici iznad svega i da i u Srbiji porodice sa mnogo mališana mogu da budu i te kako srećne i uspješne.

U svojoj 37-oj godini i posle šest porođaja Ana Spasić je pobedila na izboru “Biramo najlepšu mamu Šumadije”.

Po zanimanju je ekonomista, radila je kao trgovac 15 godina. Sad je na drugom radnom mjestu, a nema posao u svojoj struci.

– Život u velikoj porodici je vrlo zanimljiv. Svi nas pitaju kako sve postižemo, ali uz dobru organizaciju suprug i ja sve uspemo da uradimo. Suprug radi human posao, tehničar je u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Djeca su uspješni i dobri đaci – kaže Ana.

Najstarija Milica pohađa prvi razred Druge kragujevačke gimnazije i odlična je atletičarka atletskog kluba “Radnički”. Teodora je osmi razred osnovne skole. Talentovana je slikarka i pohađa časove likovne umjetnosti kragujevačkog Doma omladine i pritom trenira atletiku isto kao i njene sestre Anastasija, Marija i već pomenuta Milica.

Anastasija je muzički nadarena, završila je tri razreda niže muzičke škole. Pohađa šesti razred osnovne škole. I još jedan mali đak Marija Spasić, odlična je učenica sada trećeg razreda. Đurđija ima tri godine.

– Đurđija svoje društvo pronalazi u vrtiću. Gavrilo je najmanji, trenutno svoje vrijeme provodi sa mamom sve dok ne dođe trenutak da i on krene u vrtić – priča ponosna mama.

 

(Telegraf.rs/lepasumadija.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com