UHAPŠEN PODGORIČANIN: Oteo pa silovao sugrađanku? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Oteo pa silovao sugrađanku?

Podgorička policija uhapsila je D.K. zbog sumnje da je silovao sugrađanku.

Policijski službenici lišili su slobode D.K, punoljetnog državljanina Crne Gore, zbog sumnje da je na štetu punoljetne djevojke počinio krivična djela otmica i silovanje u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Službenici policije su odmah postupili po prijavi djevojke i u kratkom roku pronašli i zaustavili vozilo kojim je upravljao D.K. i lišili ga slobode.

Sumnja se da je D.K. djevojku, koju poznaje, uz prijetnju pištoljem, prisilio da uđe u njegovo vozilo, te da je nakon izvjesnog vremena, kada su se zaustavili na jednoj lokaciji, nad njom izvršio silovanje nakon čega ju je prevezao do druge lokacije i pustio.

Osumnjičeni D.K. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom državnom tužiocu.

 

1 komentar

  1. dokle stitite ubice i silovatelje u ovoj zemlji time sto im krijete njihov identitet, da je srece u ovu zemlju kao u mnogim savremenim i tradicionalnim zemljama takve silovatelje i ubice javno na svim bilbordima treba da objelodanjujete i okacite u HD rezoluciji sa kompletnom biografijom da bas svi vide i znaju ko mu je komsija i da sledeci dobro porazmisli da li ce ikada tako nesto uraditi

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com