Ko su zetski DPS-ovci kojima je Stijepović iskeširao 100.000 eura? - Volim Podgoricu

Ko su zetski DPS-ovci kojima je Stijepović iskeširao 100.000 eura?

Demokratski front pozvao je Specijalno državno tužilaštvo da objavi imena 21 funkcionera zetskog DPS- a koji su, kako je saopšteno iz tog političkog saveza, “prethodnih dana u talasima saslušavani nakon što ih je njihov tadašnji šef, bivši gradonačelnik Slavoljub Migo Stijepović označio kao saučesnike u kupovini glasova u Zeti”.

“Dok je trajala političko tužilačka hajka protiv lidera i funkcionera DF- a, režimski mediji su redovno objavljivali imena naših funkcionera predstavljajući ih kao organizovanu kriminalnu grupu koja je imala za cilj da sruši državu. Pošto smo prije dva dana od Milivoja Katnića saznali da je Migo Stijepović na saslušanje u tužilaštvu došao kroz dimnjak, postavljamo pitanje SDT – u da li su kroz dimnjak na saslušanje došli i sljedeći istaknuti funkcioneri zetskog DPS-a Dušan Radonjić, Milenko Mića Maraš, Predrag Anđušić, Vječislav Drakić, Ratko Vujačić, Dragan Marović, Branislav Vukićević, Marko Kračković”.

Ovo je, kako su naveli, djelimični spisak funkcionera DPS- a.

“Koji su po našim izvorima iz tužilaštva saslušani prošle nedjelje nakon izjave Miga Stijepovića da je njima podijelio sto hiljada evra koje mu je dao profesor Duško Knežević. Bez obzira na sve, DF ocjenjuje sramnim pokušaj Mila Đukanovića i Miga Stijepovića da svu krivicu svale na svoje najodanije funkcionere i aktiviste koji ih nisu ostavili ni kad im je bilo najteže. Optužujući ove ljude da su glavni krivci što su potrošili nekoliko hiljada evra oni im u stvari šalju neljudsku poruku da je skuplje i u skladu sa zakonom bilo pranje Đukanovićevog donjeg veša u Dubaiju, nego sve njihove aktivnosti za koje su ih angažovali upravo Đukanović i Stijepović. Posebno zabrinjava činjenica što je aktuelna predsjednica GO Golubovci prije neki dan organizovala sastanak sa funkcionerima DPS-a koji su saslušavani u tužilaštvu nezadovoljna izjavama koje su dali pojedini od njih. Tako ih je nakon tužioca, saslušavala i predsjednica GO Golubovci jasno pokazujući da DPS kontroliše pravosuđe i da je njihova riječ jača od slova zakona. Zato pozivamo tužilaštvo da se izjasni da li će Tanja Stajović, dugogodišnji šef kabineta Miga Stijepovića, i jedna od ključnih osoba kojoj su poznate šeme plasiranja novca za izborne zloupotrebe u Zeti, biti saslušana i procesuirana zajedno sa svojim nekadašnjim šefom”, navode iz DF-a.

Navode i da “vršeći pritisak na ove ljude Tanja Stajović čini krivično djelo ometanja pravde”.

“Jer na svaki način pokušava da ukloni tragove njenih i Stijepovićevih kriminalnih aktivnosti, kako bi krivica pala na lokalne aktiviste i funkcionere koji su samo slušali njihova naređenja”, zaključuje se u saopštenju DF-a.

1 komentar

  1. Pih kakvi su ovo prodani spijuni, udbasi i one ulizice poslijednje vrste. Da ima zecana, pa da i ovima i njihovim fameljama zabrane da setaju zetom, da ih pljunu kad god ih vide na ulicu i mlado i staro! Od crnih para, stecenih ko zna kako, oni idu po zeti i lazu i kupuju ljude, ucjenjuju i uzimaju im licnu kartu za 20 evra a resto ostave sebi u dzep. Sjednu u golubovce u kafic i naruce dojc i pricaju kako su opet po ko zna koji put zajebali svoje gradjane, kako su kupili ovog onog… E jadovi jadni, napravicemo spomenik u Zeti i napisati ova imena. Spomenik DPS korupcije i lazi! Svuda po Crnoj Gori moraju da se dizu spomenici koji imenom i prezimenom oznacavaju svakog DPS aktivisutu kao korumpiranog, zlog i jadnog covjeka! Imena cemo vam dobro zapamtiti bando! Ima da se selite iz CG svi vi DPS banditi i lopovi!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com