JOŠ TRI GODINE PREMIUM PROGRAMA: Nastavlja se partnerstvo Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke - Volim Podgoricu

JOŠ TRI GODINE PREMIUM PROGRAMA: Nastavlja se partnerstvo Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke

Potpisivanjem novog trogodišnjeg ugovora, nastavjeno je partnerstvo Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke, a u pripremi su novi servisi i pogodnosti 

Osmogodišnje uspješno partnerstvo Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke obilježeno je potpisivanjem novog trogodišnjeg ugovora za nastavak Premium programa.

Iz Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke poručuju da je nastavak saradnje bio očekivan, a najavljuju i pripremu novih servisa i pogodnosti.

Osim dugogodišnje saradnje Crnogorskog telekoma i Hipotekarne banke, najbolji pokazatelj uspješnosti Premium programa je porast broja korisnika, kao i veliko interesovanje građana za Premium MasterCard karticu.

Premium program danas koristi preko 540 partnera na preko 1.600 lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i/ili rate. Broj Premium transakcija za 2018. godinu je veći za preko 70 odsto u odnosu na 2017, a u istom uporednom periodu promet je veći za preko 75 odsto.

Do danas ukupno je izdato preko 27.700 Premium Mastercard beskontaktnih kartica. Čak preko 65  odsto svih Premium transakcija je beskontaktno.

Promet Premium karticom danas predstavlja preko 30 odsto tržišnog učešća u prometu svih Mastercard kartica izdatih na domaćem tržištu, što je čini najpopularnijom platnom karticom u Crnoj Gori.

Dodatne informacije:

  • 2011. godine Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka lansiraju prvu co-brand benefit karticu Premium, namijenjenu korisnicima Telekomovih usluga
  • 2013. godine Premium postaje clan Mastercard porodice – prva kartica u Crnoj Gori sa funkcionalnošću beskontaktne tehnologije
  • 2014. godine lansirana HB Premium aplikacija za pretragu radnji sa Premium popustom, apliciranje za karticu
  • 2014. godine lansiran prvi Premium Mastercard paypass Stiker
  • 2015. godine lansirana mobilna aplikacija – Premium program
  • 2017. godine lansirana Premium gift kartica

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com