NIKOLA VUČEVIĆ NA ALL-STAR MEČU! Pogledajte kako je ekipa Orlanda proslavila sa našom košarkaškom zvijezdom! - Volim Podgoricu

NIKOLA VUČEVIĆ NA ALL-STAR MEČU! Pogledajte kako je ekipa Orlanda proslavila sa našom košarkaškom zvijezdom!

Neposredno pred početak meča sa Indijanom, u jedan sat iza ponoći, Nikola Vučević je saznao da je postao All star igrač.

Svijetla košarkaške pozornice okrenula su se ka crnogorskom asu, koji je, u trenutku kada su mu to saopštili čelnici kluba Džoel Glas i Džordž Galante, pogledom potražio roditelje na tribinama i poslao im znak:

“Uspio sam”.

Saigrači i trener Kliford uputili su prve čestitke, a nakon utakmice on je čestitao njima.

“Jasno je da sam uspio, ali moj tim mi je pomogao. Počeo sam dobro sezonu, a saigrači i treneri su me gurali naprijed svaki dan da igram još bolje. Koliko je ovo pojedinačna, toliko je i timska nagrada. Ponosan sam što ću predstavljati cijelu organizaciju i moje saigrače”, rekao je Vučević.

On je u prvom meču kao All star igrač postigao je 17 poena i imao 10 skokova, a Orlando pobijedio Indijanu 107:100.

“Milijardu emocija je prošlo kroz mene, ali drago mi je da je sve bilo poznato prije početka. Mogao sam da se fokusiram, da odigram dobro, a pobjeda mog tima učinila je ovu noć još više posebnom”.

Vučevića su među rezerve Istoka izabrali treneri NBA klubova.

“Mislim da je to veoma važno, jer oni su ti protiv kojih igrač svaku noć i znaju koliko možeš. Mnogo mi znači njihov izbor”, kazao je on.

Saigrači su mu nakon meča priredili iznenađenje u svlačionici – hladna voda i led dočekali su njihovog All star momka.

“Jeste bilo malo hladno, ali preživio sam. Njihova radost zbog mene pokazuju kakvi su odnosi među nama”, rekao je 28-godišnji Baranin.

“On je moj prijatelj, ali i uz Embida i najbolji centar Istoka. Srećan sam zbog njega”, rekao je Francuz Evan Furnije.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com