NOVO PECKANJE JOKIĆA I LEGENDARNOG ŠEKA! Kada su O'Nil i družina saznali koji je NOVI NADIMAK Srbina počeli su da VRIŠTE OD SMIJEHA! (VIDEO) - Volim Podgoricu

NOVO PECKANJE JOKIĆA I LEGENDARNOG ŠEKA! Kada su O'Nil i družina saznali koji je NOVI NADIMAK Srbina počeli su da VRIŠTE OD SMIJEHA! (VIDEO)

Nikola Jokić će prvi put u karijeri učestvovati na Ol-star meču, a prve utiske nakon izbora podjelio je sa Šekilom O'Nilom, Čarlsom Barklijem i Kenijem Smitom u njihovoj čuvenoj emisiji na “Unutar NBA” na TNT televiziji.

Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je da nije bio previše iznenađen što je uvrsten za spektakularni meč na Ol-staru u Šarlotu.

“Porodica je bila više iznenađena. Djevojka je počela da plače, braća su vrištala, a ja sam im rekao “Ljudi, šta vam je?”, poručio je Jokić tokom uključenja za televiziju TNT.

Barkli je istakao njegovu sklonost asistiranju prije nego postizanju koševa.

“Mogu da dodajem pomalo. To je moja najveća snaga, ako mogu tako da kažem”.

Jokić je ove sezone ostvario osam tripl-dablova, 24 u karijeri. Samo Vilt Čemberlen od centara ima više od njega.

“Iznenađen sam. Mislio sam da je više igrača imalo. Mislio sam da ih je Šek imao više. Ali izgleda da nije. Pokušaću da nastavim da radim ono što radim. Da ostavim neko “nasleđe” iza sebe ako to ima smisla”.

Barkli je istakao da Šek nije dodavao, “Sigurno nisam”, nadovezao se O'Nil.

“On bar može da skače i blokira šuteva”, našalio se Jokić.

Mladi Srbin je naglasio i da je Denver trebalo da dobije još jedno Ol-star mjesto, bar u meču Tima Sveta i Tima SAD.

 

“Mislim da imamo nekoliko zvijezda u usponu. Monte Moris igra izuzetno dobro, Tori Kreg igra veoma dobro, ljudi bi trebalo da malo govore i o njima. Ne radi se samo o menu, nije ovo samo moj uspijeh. Sve je u timu, trenerima. Kada smo počeli sezonu nisam razmišljao o učešću na Ol-staru nego o plej-ofu, možda o finalu, možda čak i o osvajanju titule. Ovo je samo mali trofej za mene, da me motiviše da nastavim da napredujem. Da malo šokiram svijet”,dodao je Jokić.

 

Onda je usledio trenutak u kojem se Jokić postidio. Prikazali su poruku njegovog saigrača Vila Bartona koji je čestitao bratu Jokiću, takođe poznatom kao “Big Honey”.

“Oooo, ne. Više mi se sviđa nadimak Džoker. Ubija me svakog dana”, pokušao je Jokić da skrene pažnju sa novog nadimka, ali nije uspio da utiša Barklija i Šeka koji su vrištali u studiju od smijeha.

 

“Ne. Prestanite. Počeo sam da se znojim od nervoze”, govorio je Jokić.

 

“Hvala vam još jednom svima, a kako znam da je Čarls radosniji što sam na Ol-staru od Šeka, onda… hvala ti, Čarlse”, rekao je uz osmijeh Jokić.

 

Kurir sport

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com