TOP TELEFONI, 10 PUTA VIŠE INTERNETA, TELEVIZORI NA ODLOŽENO PLAĆANJE NA RATE SA DUPLIRANIM BRZINAMA INTERNETA…

Danas u svim poslovnicama m:tel-a kreću sjajne februarske akcije, u kojima će svaki korisnik pronaći nešto za sebe. Svi koji žele mobilni telefon, obradovaće se ponudi postpaid Urban paketa, uz koje dobijaju 10 puta više Interneta, a mogu da izaberu jedan od vrhunskih uređaja po super cijenama, na čak 24 mjesečne rate! Za sve koji žele uz ugovor za kablovsku televiziju da kupe televizor, sigurno neće propustiti odličnu ponudu uredjaja uz duplirane brzine Interneta.

Iz ponude izdvajamo Alcatel 3X, Nokia 3DS i Alcatel A5 LED  koji koštaju samo 1 euro uz Urban S+ postpaid paket. Samsung A3 se može kupiti na rate i to za samo 1 euro mjesečno  a Huawei P Smart za 5 eura dostupni su uz Urban M, a Huawei P20 Lite za samo 6 eura mjesečno uz Urban L paket. Najveći paket Urban XL donosi najpovoljniju cijenu pametnih telefona visoke klase uz mogućnost kupovine na rate. Tako je uz ovaj paket Samsung Note 8 dostupan za 15 eura, a Samsung 8 za samo 5 eura mjesečno.

Uz ovako povoljne cijene telefona svi novi Urban korisnici dobijaju veliku količinu resura u okviru pretplate i to besplatne razgovore u m:tel mreži i super minute i poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori.

Gledaj odmah, plati za tri mjeseca!

Svi koji izaberu neki od BOX paketa, sigurno će iskoristiti priliku da kupe najsavremenije TV uredjaje na rate uz odloženo plaćanje 3 mjeseca. Dakle, TV uređaji su dostupni uz plaćanje na čak   48 mjesečnih rata, a prva tri mjeseca se ne naplaćuje rata kupcima TV uređaja, već samo mjesečna pretplata za BOX paket.

 

Iz ponude izdvajamo: JVC 43” po cijeni od 17 eura mjesečno, potom JVC 49” uz mjesečnu ratu od 22 eura i JVC 55“ po cijeni od 27eura mjesečno za sve koji potpišu ugovor na 24 mjesečne rate. TV uređaji su dostupni uz ugovor na 6, 12, 24 ili 48 mjesečnih rata, uz odloženo plaćanje od 3 mjeseca.

Akcija kupovine TV uređaja uz BOX pakete traje 0d 1.-28. februara.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close